Surprinde-ți partenerii cu un cadou de excepție

Surprinde-ți partenerii cu un cadou de excepție

Cauți un cadou corporate care să-ți definească valorile companiei și să transmită un mesaj important despre afacere? La Artvertising, de peste 20 ani, construim materiale funcționale unice, care surprind esența brandului și creează experiențe memorabile.

Dăm unicitate surprizelor

Ne plac clienții care au în AND-ul afacerii, la fel ca și noi, originalitatea, care caută să ofere cadouri corporate unice și care investesc în experiențe surprinzătoare, de aceea ne-am bucurat să realizăm pentru Familia Safir un material structural dedicat partenerilor de business, cu ocazia zilei de 8 martie.

De peste 12 ani, realizăm pentru Grupul de firme Safir materiale structurale unice și, de fiecare dată, este o bucurie să descoperim împreună noi moduri de a transmite mesajul brandului prin funcționalități creative, de excepție.

Cerința a fost conceperea și livrarea unui produs care să surprindă și să servească drept packaging pentru cadoul oferit.

Rezultatul final – un produs customizat, care oferă nu doar un spațiu elegant pentru integrarea elementelor oferite în dar, ci și o experiență vizuală și funcțională memorabilă.

Am pornit de una dintre valorile de bază are clientului, anume originalitatea. Iar pentru a veni în întâmpinarea nevoilor sale,am gândit și conceput cutia cu două compartimente de depozitare. Capacul de sus se rabatează pentru a dezvălui un spațiu generos, ideal pentru flori sau bomboane, iar un sertar mai mic din zona inferioară poate găzdui obiecte de mici dimensiuni, precum accesorii.

Pentru a dubla componenta funcțională cu cea estetică, designul cutiei este inspirat și de stilul kirigami, cu elemente 3D precum fluturi și flori, care accentuează ocazia cadoului – ziua de 8 martie.

Pentru efectul wow, am aplicat led-uri în zona interioară intermediarăa cutiei. Iluminarea subtilă în culori calde se observă prin fantele elementelor decorative, aducând întregul produs la viață.

Mai mult decât un cadou

Cutia-cadou pe care am personalizat-o este mult mai mult decât un obiect; este o poveste, o experiență și un semn de prețuire pentru persoanele pe care clientul nostru, Familia Safir, și-a dorit să le surprindă.

În plus, acest tip de produse nu reprezintă doar un cadou, ci și un instrument eficient de branding. Prin faptul că destinatarul păstrează produsul în birou sau casă pentru o utilizare ulterioară, logo-ul, numele și culorile specifice rămân vizibile, creând o formă de recunoaștere a brandului.

De la idee la livrare – Artvertising gestionează totul

Peste 20 ani, realizăm proiecte de excepție construind materiale structurale funcționale unice, bazate pe experiența și expertiza echipei noastre de specialiști în tipar, design și producție, oferind clienților noștri garanția gestionării întreg fluxului - de la idee până la livrarea în siguranță a produsului.

Avem toate elementele care ne ajută să creăm produse personalizate și unice, superioare celor în serie, găsite în magazine. Și facem asta rapid, precis și calitativ.

Cadouri corporate pentru compania ta

Dacă faci parte din categoria celor care vor ca afacerea lor să transmită un mesaj de excepție în piață, să-și facă remarcat brandul și produse, creând nu doar parteneriate solide, ci și relații cu partenerii de business, apelează cu încredere la echipa noastră, pentru a crea cadouri memorabile. Folosirea designului structural și valorificarea expertizei echipei Artvertising în crearea unor cadouri corporate permit integrarea elementului de surpriză în povestea brandului tău.

Alege un material structural unic, însemn de prețuire pentru oamenii pasionați, dedicați și deschiși la noutate. Este un mod de a arăta că îți pasă de angajații, colaboratorii și prietenii tăi, oferindu-le ceva funcțional și memorabil.

Contactează-ne la +40 755.665.603 și hai să vorbim despre cum putem face brandul tău unic!

ARTICOLE RECENTE

Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea [...]

Diana Dimitriu

Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu [...]

Magdalena Calinciuc

Cauți un cadou corporate care să-ți definească valorile companiei și să transmită un mesaj important despre afacere? La [...]

Daniel DIMIRIU

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Experienced & Best Mobile Practice, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre 3 ani consecutiv la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.
Google Partner

Parteneri Google

Agenție Google Ads certificată pentru campanii PPC, Shopping, Display, Video sau Remarketing

Festiv Bucium
Packaging Design
Festiv Bucium
Familia Safir
Strategie de brand. Design de ambalaj
Familia Safir
Safir 25 de Ani
Design Structural. Packaging funcțional
Safir 25 de Ani
Simigeria PETRU
Branding Digital
Simigeria PETRU
Safir de poveste
Packaging corporate
Safir de poveste
Dopo Poco Gourmet
Strategie de Brand
Dopo Poco Gourmet
Safir
Graphic Design. Corporate Packaging
Safir
Proinvest Group
Web Design, Creare site
Proinvest Group
Cotnari
Strategie de Brand
Cotnari

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Servicii AI

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

RETAILUL ÎN 2024, ÎNTRE PROVOCĂRILE ECONOMICE ȘI INFLUENȚA GENERAȚIEI Z

Retailul în 2024, între provocările economice și influența Generației Z
Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea economiilor. Retailerii se vor confrunta cu un mediu macroeconomic dificil, determinându-i să exploreze noi metode de a-și menține afacerile.
TAG: retail, strategie de marketing

MANUALUL DE IDENTITATE VIZUALĂ PENTRU PROGRAMUL REGIONAL NORD-EST 2021-2027, UN GHID EFICIENT PENTRU BENEFICIARII REGIO NORD-EST

Manualul de Identitate Vizuală pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, un ghid eficient pentru beneficiarii REGIO Nord-Est
Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est.
TAG: miv, manual identitate vizuala