Facem
Excepție!

Ne recomandă o experiență de peste 18 ani și adaptabilitatea portofoliului de-a lungul anilor. Echipa agenței Artvertising este orientată către menținerea unor relații strânse și durabile cu toți partenerii, prin a face lucrurile într-un mod corect. În toate campaniile noastre punem suflet și multă muncă. Împreună, facem excepție! Aceasta este misiunea Artvertising și nu ne imaginăm făcând altceva decât excepție. Hai să ne cunoaștem!

LUNI

Începem să ne strângem gândurile de pe unde ne-au umblat în weekend. Ne numărăm ca să fim siguri că toată lumea a supraviețuit cu bine ultimului deadline de săptămâna trecută. 1, 2... 10. Bun! Suntem toți. În fiecare zi de luni e ca în prima zi, ca acum 15 ani când am pornit în călătoria aceasta inițiatică prin publicitate, când am hotărât să încercăm să facem excepție cu orice preț și nu ne-am mai oprit. Entuziasmul și energia ne-au rămas ca în prima zi de creație, ca la început... chiar dacă e luni.
Sună telefonul: “Artvertising, bună ziua! Sigur, abia așteptăm!”. Vine cineva să ne cunoască.
Lunea e o zi minunată pentru a întâlni oameni noi.

MARȚI

Toate ceasurile sunt creative, chiar și cele rele, pentru că vrem să vedem partea bună a lucrurilor. Dacă nu sunt toate roz, poate sunt măcar magenta. Diana împarte sarcinile, cu toții ne stabilim prioritățile. Astăzi ne-am propus să descoperim împreună cel mai scurt drum de la ce are nevoie si ce vrea clientul nostru până la o campanie publicitară de notorietate, apoi punem la cale o strategie de comunicare, mai cercetăm puțin ce s-a mai făcut nou și bun în advertising și gata au trecut toate cele 3 ceasuri rele. Creatorii nu pot avea ghinion în timp ce fac excepție. Am cunoscut mulți oameni de excepție, chiar și în zile de marți 13. Unii ne-au rămas colegi, alții ne-au rămas clienți, toți ne-au rămas prieteni.

MIERCURI

Este aproape mijlocul săptămânii creative. Am aflat ce se vrea din brieful clientului și am stabilit deja cine și ce face. Ne apucăm de treabă, așa că acum suntem serioși în cel mai creativ mod posibil. Încercăm variante, întrebăm, cerem păreri, ștergem, o luăm de la capăt. Nu vrem să ne prindă joia la birou fără ceva foarte aproape de a fi perfect, ceva care să ne placă întâi nouă, apoi clientului. Încep să se vadă primele roade ale creativității Larisei și suntem din ce în ce mai mulțumiți, însă nu ne culcăm pe o ureche; înainte mult mai este. Prioritatea noastră de luni până duminică este să găsim cele mai bune soluții pentru ce era pâna ieri o problemă. Unele rezolvări le găsim în departamentul de creație, altele la colegii de la Web&SEO și la colega Georgiana de la producție.

JOI

E vineeeri! A... ba nu! E doar joi! Măcar bine că mai avem timp pentru că sunt o grămadă de lucruri pe “To Do List”. Mai facem un logo, un slogan, un raport pentru un client, mai trimitem n+1 mailuri. Pe toate le facem cum am învățat de mici că trebuie să fie un act de creație – unic. Nu s-ar mai chema creație dacă i-ar lipsi unicitatea, nu?, ar zice Daniel. Zilele trecute am ascultat, am cercetat, am înțeles; azi comunicăm în dulcele grai creativ-moldovenesc. Secretul nostru (fostul secret pentru că acum îl poate afla tot internetul și pe internet nu există secrete) este: excepția care întărește comunicarea. Înainte să ne spălam cana de cafea și să plecăm acasă, mai citim câteva pagini din codul bunelor maniere și câte ceva despre bunele practici în materie de comunicare. 

VINERI

Astăzi chiar e sfânta și frumoasa zi de vineeeri. Se vede pe fețele noastre și pe agendă. În aer plutește un fel de mulțumire, pentru că lucrurile sunt bune și aprope gata, combinată cu planuri pentru diseară. Suntem în continuare focusați, creativi și productivi. Nu putem povesti aici chiar tot ce facem, unele lucruri le păstrăm pe veci confidențiale, pe altele doar până ce le terminăm. Mai avem un jurnal secret la care știm doar noi parola și câte unul și mai secret pentru fiecare client în parte, de acestea are grijă Doru. Oare câte secrete am păstrat? Oare câte deadline-uri am respectat? Oare ce mai avem de implementat din strategie? Oare e bine așa sau mai trebuie să încercăm o variantă? Oare câte zile de vineri am prins la birou?

SÂMBĂTĂ

Gata! Tragem linie. Ducem strategia la legat, packaging-ul e frumos, site-ul e la locul lui pe domeniu, optimizat cum scrie la carte. Pe fundal, la radio, se aude ultimul spot făcut aici, iar luni ne ducem cu mic, cu mare la o lansare de produs pusă la cale de noi. Bogdan își numără like-urile adunate săptămâna asta de paginile de facebook pe care le administrează, în timp ce noi restul ne uităm cu drag la ce-am făcut săptămâna asta: “toate bune și fericite”. Apoi ne strângem jucăriile, salvăm ce mai avem de salvat, dăm shut down la calculatoare, laptopuri, imprimante și plecăm acasă. Da, ne-ar plăcea să putem schimba toată lumea, însă momentan ne mulțumim și cu o lume mai mică, cea a brandului, pe care am schimbat-o saptămâna asta.
Contact
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
Contact
Duminică: RECREAȚIE DUPĂ CREAȚIE

Asta facem de 15 ani și nu ne gândim să ne mulțumim cu mai puțin. Încântați de cunoștință!

Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
© 2003-2021 Artvertising. Agenție de publicitate • ANPC
  • ro
  • en