Rebranding

Brandurile au o puternică influență în dezvoltarea afacerii odată cu evoluția pe piață a produselor concurențiale. Artvertising livrează soluții relevante și specifice pentru luarea deciziilor de business și poziționarea brandului.
 

Portofoliu rebranding

10 specialiști multidisciplinari își unesc eforturile în conceperea şi valorizarea brandului. Portofoliul cu lucrări autentice ne recomandă și demonstrează adaptabilitatea noastră de-a lungul timpului.

 

Concepem și declinăm identitatea vizuală pe materiale de comunicare din care amintim logo, cărțile de vizită, catalog și site de prezentare. Portofoliu agenției Artvertising cuprinde concepte de sigle unice și relevante ce diferențiază brandul de cele existente pe piață:

BRANDING DE COMPANIE

 

Identificăm arhetipul și construim conceptul de brand. Desenăm, facem mesajul și întreg procesul de rebranding, prin strategia de poziționare și diferențierea produsului pe piață. Fie că este un produs românesc tradițional sau inovativ din industrie sau servicii, portofoliul agenției Artvertising cuprinde:

BRANDING DE PRODUS

Mai multe proiecte pentru strategie de brand în portofoliu Artvertising.

 

Web design personalizat, concursuri online și aplicații special concepute. Creștem vizibilitatea site-ului în online. Evaluăm căutările pe internet, trendurile și oferim servicii de optimizare, prin strategii de marketing online și actualizarea conținutului site-ului.  

BRANDING ONLINE

Mai multe proiecte pentru creare Magazin Online, portofoliu Concursuri și promoții. Detalii despre abonamente SEO de Optimizare Site.

Contact
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
Contact
#BunăArtvertising
NU NE IMAGINĂM FĂCÂND ALTCEVA DECÂT EXCEPȚIE
... pentru noi, pentru tine.
Asta facem de 19 ani și nu ne gândim să ne mulțumim cu mai puțin.
Încântați de cunoștință!
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
© 2003-2023 Artvertising. Agenție de publicitate • ANPC
  • ro
  • en