Rebranding

Brandurile au o puternică influență în dezvoltarea afacerii odată cu evoluția pe piață a produselor concurențiale. Artvertising livrează soluții creative și relevante pentru luarea deciziilor de business și poziționarea brandului.
 

Portofoliu branduri. Design de logo, ambalaje și web

Agenția Artvertising, specializată în branding și aplicații web, are peste 18 ani de experiență în industria creativă. Portofoliul cu lucrări autentice ne recomandă și demonstrează adaptabilitatea noastră de-a lungul timpului.

 

Concepem nume de firme, slogan și design de logo pentru poziționarea corectă companiei pe piață. Declinăm identitatea vizuală pe o serie de materiale de promovare din care amintim cărțile de vizită, flyere, catalog și site de prezentare. Pentru companii producătoare din industria bunurilor de larg consum sau firme care oferă servicii, portofoliu agenției de publicitate Artvertising cuprinde concepte de sigle unice și relevante ce diferențiază compania de cele existente:

BRANDING DE COMPANIE

 

Construim conceptul de brand. Facem design grafic, mesajul creativ și întreg procesul de rebranding, prin strategie de poziționare. Identificăm atributele brandului și concepem designul și ambalajul ce contribuie la diferențierea produsului pe piață. Fie că este un produs românesc tradițional sau un produs inovativ din industria alimentară sau alte domenii de activitate, portofoliul agenției de publicitate Artvertising cuprinde o serie de materiale de promovare:

BRANDING DE PRODUS

Mai multe proiecte pentru BRANDING DE PRODUS în portofoliu Artvertising.

 

Web design personalizat, creare site adaptabil pentru mobil, concursuri online și aplicații Facebook. Creștem vizibilitatea siteului în google.ro. Evaluăm căutările pe internet, trendurile și oferim servicii SEO, de optimizare site, prin strategii de marketing online și actualizarea, administrarea conținutului site-ului.  

BRANDING ONLINE

Mai multe proiecte pentru creare Magazin Online, portofoliu Concursuri și promoții. Detalii despre abonamente SEO de Optimizare Site.

Contact
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
Contact
#BunăArtvertising
NU NE IMAGINĂM FĂCÂND ALTCEVA DECÂT EXCEPȚIE
... nici pentru noi, nici pentru tine.
Asta facem de 18 ani și nu ne gândim să ne mulțumim cu mai puțin.
Încântați de cunoștință!
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
© 2003-2022 Artvertising. Agenție de publicitate • ANPC
  • ro
  • en