Branding
online

CUM SĂ NU TE RĂTĂCEȘTI ÎN LUMEA VIRTUALĂ?
Simplu! În primul rând, un brand are nevoie de un ghid bun. Facem strategii de marketing online odată cu: creare de magazin online, optimizare site, bloguri, reclama prin motoare de căutare (e.g. AdWords, Facebook). Identificăm expresiile profitabile, creștem vizibilitatea web siteului și poziționăm afacerea în topul online.

Ajutăm brandul tău să ajungă la clienții din mediul online.

Artvertising este o agenție ce oferă servicii de web design, web development și promovare online. Susținem brandul tău prin creare magazin online cu rezultate, dezvoltare web și marketing online.

Pentru că pot exista multe pagini cu același tip produse și servicii, care tratează aceleași tipuri de subiecte și pentru că marea majoritate a persoanelor caută informații pe un motor de căutare (e.g. Google), aceștia vor accesa doar primele rezultate în Google.

Obiectivul principal al serviciului de branding online este de poziționare și creștere a vizibilității companiei tale, a produselor sau serviciilor, prin îmbunătățirea interacțiunii website-ului cu utilizatorii și prin dezvoltarea comunității online.

Oferim doar servicii personalizate pentru diferențierea brandului față de competiție și satisfacerea nevoilor clienților din online.

WEB DESIGN

Web design personalizat, creare site adaptabil pentru mobil, dezvoltat prin strategie de poziționare și personalizat după necesități.

APLICAȚII WEB

Dezvoltăm aplicații web personalizate dintre care amintim: creare site, magazin online, aplicații pentru concursuri online și aplicații Facebook.

PROMOVARE ONLINE

Cercetăm mediul online și poziționăm corect brandul. Livrăm strategii de marketing profitabile și creștem vizibilitatea afacerii tale. 

Agenția specializată în Branding și aplicații Web, Artvertising este printre primele 3 agenții de publicitate înființate în Iași. Din 2003 ne dedicăm timp și creativitate brandurilor, iar portofoliu cu lucrări autentice ne recomandă și demonstrează adaptabilitatea noastră de-a lungul timpului.

PORTOFOLIU REBRANDING ONLINE

Proiect de rebranding online al companiei românești, dezvoltat prin strategie de poziționare a afacerii și marketing online.
Branding Digital - Simigeria PETRU
Creare web site de prezentare vinuri românești. Acest site nu mai “este momentan în proces de învechire”, ci doar vinul...
Branding online - Licorna
Creare site de prezentare grup de firme românesc, proiect dezvoltat prin strategie de poziționare și cercetare de marketing.
Branding online - Safir
Proiectele sunt dezvoltate prin alegerea soluției eficiente, fundamentată pe analize obiective și cifre concrete.

Vrei să pui un proiect în aplicare, vrei ca brandul tău să ajungă la clienții din mediul online?
Poți să vezi mai multe proiecte în Magazin Online și Optimizare site.
Contact
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
Contact
#BunăArtvertising
NU NE IMAGINĂM FĂCÂND ALTCEVA DECÂT EXCEPȚIE
... nici pentru noi, nici pentru tine.
Asta facem de 16 ani și nu ne gândim să ne mulțumim cu mai puțin.
Încântați de cunoștință!
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
© 2003-2021 Artvertising. Agenție de publicitate • ANPC
  • ro
  • en