Branding
online

CUM SĂ NU TE RĂTĂCEȘTI ÎN LUMEA VIRTUALĂ?
Simplu! În primul rând, un brand are nevoie de un ghid bun. Facem strategii de marketing online, identificăm expresii profitabile afacerilor, creștem vizibilitatea și poziționăm website-ul în topul online.

Ajutăm brandul tău să ajungă la clienții din mediul online.

Artvertising este o agenție ce oferă servicii de marketing și promovare online. Susținem brandul tău prin identificarea și integrarea de canale de promovare potrivite, cu focus pe obiective.

Pentru că pot exista multe pagini cu același tip produse și servicii, care tratează aceleași tipuri de subiecte și pentru că marea majoritate a persoanelor caută informații pe un motor de căutare (e.g. Google), aceștia vor accesa doar primele rezultate în Google.

Obiectivul principal al serviciului de branding online este de poziționare și creștere a vizibilității afacerii tale, a produselor sau serviciilor, prin îmbunătățirea interacțiunii website-ului cu utilizatorii și prin dezvoltarea comunității online.

Oferim doar servicii personalizate pentru diferențierea brandului față de competiție și satisfacerea nevoilor clienților din online.

WEB SITE, E-COMMERCE

Site-uri de serie și la comandă, adaptabile pentru mobil, dezvoltate prin strategii de poziționare și personalizate după necesitățile afacerii.

PROMOVARE ONLINE

Dezvoltăm aplicații web personalizate pentru concursuri online și sondaje de opinie, prezentări la raft și promovarea produselor cu coduri.

DIGITAL MARKETING

Monitorizare și optimizare campanii, cu elaborare rapoarte în funcție de KPI și oferirea de soluții profitabile, solid argumentate.

Agenția specializată în publicitate și marketing, Artvertising este printre primele 3 agenții de publicitate înființate în Iași. Din 2003 ne dedicăm timp și creativitate brandurilor, iar portofoliul cu lucrări autentice ne recomandă și demonstrează adaptabilitatea noastră de-a lungul timpului.

MARKETING ONLINE

Proiect de rebranding online al companiei românești, dezvoltat prin strategie de poziționare a afacerii și marketing online.
Branding Digital - Simigeria PETRU
Creare web site de prezentare vinuri românești. Acest site nu mai “este momentan în proces de învechire”, ci doar vinul!
Branding online - Licorna
Creare site adaptat nevoilor grupului de firme românesc, proiect dezvoltat prin strategie de poziționare și cercetare de marketing.
Branding online - Safir
Proiectele sunt dezvoltate prin alegerea soluției eficiente, fundamentată pe analize obiective și cifre concrete.

Vrei să pui un proiect în aplicare, vrei ca brandul tău să ajungă la clienții din mediul online?
Poți să vezi mai multe proiecte în Magazin Online și Optimizare site.
Contact
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
Contact
#BunăArtvertising
NU NE IMAGINĂM FĂCÂND ALTCEVA DECÂT EXCEPȚIE
... pentru noi, pentru tine.
Asta facem de 19 ani și nu ne gândim să ne mulțumim cu mai puțin.
Încântați de cunoștință!
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
© 2003-2023 Artvertising. Agenție de publicitate • ANPC
  • ro
  • en