Magazin
online

Dacă ești în căutarea unui partener de încredere pentru a-ți construi magazinul online, suntem aici pentru tine! Înțelegem nevoile afacerii tale și dezvoltăm soluții personalizate, de la administrarea stocurilor și plăților online, la integrarea cu baze de date și optimizarea fluxurilor de lucru.

CUSTOM SHOP

Descoperă magazinul online personalizat și inovativ, creat special pentru afacerea ta. De la funcționalități complexe la optimizarea pentru dispozitivele mobile și desktop, suntem aici pentru a proiecta un magazin online care se potrivește perfect cu nevoile și obiectivele tale de afaceri.

MODULE AVANSATE

Transformăm magazinul tău online într-o experiență de cumpărături perfectă prin dezvoltarea unor module avansate, cum ar fi gestionarea stocurilor și codurilor de produs, secțiunea de review-uri și întrebări despre produse, integrarea cu servicii de transport și AWB-uri sincronizate, precum și module de newsletter pentru a-ți menține clienții informați.

FUNCȚIONALITĂȚI LA CERERE

Inovăm mecanismele online prin formule matematice și funcționalități personalizate pentru magazinul tău web, inclusiv calculul transportului și prețurilor produselor. De la gestionarea conținutului la campanii de SMS, magazinul tău va fi dezvoltat la comandă pentru un control complet și pentru a obține cele mai bune rezultate.
Vrei să pui un proiect în aplicare, vrei să dezvolți un magazin online?

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Best Mobile Practice și Experience în E-Commerce, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre la ultimele două ediții de la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

AGENȚIA ARTVERTISING SE BUCURĂ DE 2 PREMII LA COMPETIȚIA E-COMMERCE ȘI DIGITAL MARKETING DIN ROMÂNIA

Agenția Artvertising se bucură de 2 premii la competiția E-Commerce și Digital Marketing din România
Magazinul online a obținut 5 premii timp de 3 ani consecutivi la cel mai important eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România
TAG: platforma ecommerce open source, premii magazin online

IMPORTANȚA RECENZIILOR ÎN CREȘTEREA VÂNZĂRILOR ȘI REPUTAȚIA AFACERII

Importanța recenziilor în creșterea vânzărilor și reputația afacerii
La Artvertising am dezvoltat un algoritm care identifică numărul de recenzii necesar pentru a crește probabilitatea de a obține recenzii pozitive.
TAG: recenzii, algoritm

Contact

Agenție de publicitate
0755.665.603
office @ artvertising.com.ro
Contact
#BunăArtvertising
NU NE IMAGINĂM FĂCÂND ALTCEVA DECÂT EXCEPȚIE
... pentru noi, pentru tine.
Asta facem din 2003 și nu ne gândim să ne mulțumim cu mai puțin.
Încântați de cunoștință!
Agenție de publicitate
0755.665.603
office @ artvertising.com.ro
© 2003-2023 Artvertising. Agenție de publicitate • ANPC
  • ro
  • en