Magazin
online

Prin dezvoltarea de funcționalități complexe pe nevoile afacerii, construim magazine online ce permit administrarea stocurilor, efectuarea de plăți online, conexiuni cu baze de date care asigură administrarea conținutului online cu ușurință. De la optimizarea fluxurilor, la gestionarea campaniilor de SMS, magazinul este dezvoltat la comandă.

MAGAZIN ONLINE

Proiectăm magazine online după necesitățile companiei. Inovăm mecanisme și funcționalități noi. Personalizăm versiunea de mobil și desktop.

MODULE PERSONALIZATE

Dezvoltăm module de stocuri online și coduri de produs, review și întrebări produs, module de transport cu AWB sincroniat și newsletter.

FUNCȚIONALITĂȚI LA CERERE

Inovăm mecanisme online. Prin formule matematice, construim funcționalități personalizate pentru calculul transportului, prețului produsului pentru magazinul web.

PORTOFOLIU DE MAGAZINE ONLINE PERSONALIZATE

Creare magazin online cu categorii de produse, stocuri online, module de promoții și filtre personalizate. Rebranding online dezvoltat prin strategie de poziționare.
Creare site pentru a optimiza bugetele afacerii. Funcționalități personalizate pentru fluxul de comenzi și modul de măsurare a satisfacției clienților.
Creare magazin web pentru grup de firme românești din industria grea, cu prezentarea categoriilor de produse și servicii, modul de newsletter și formulare de comandă.
Magazin Online Folina
Magazin Online - Dopo Poco Trattoria
Magazin Online - Proinvest
Proiectele sunt dezvoltate prin alegerea soluției eficiente, fundamentată pe analize obiective și cifre concrete. Alte proiecte în Concursuri și Promoții și Optimizare SEO.

Vrei să pui un proiect în aplicare, vrei să dezvolți un magazin online?
Contact
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
Contact
#BunăArtvertising
NU NE IMAGINĂM FĂCÂND ALTCEVA DECÂT EXCEPȚIE
... pentru noi, pentru tine.
Asta facem de 19 ani și nu ne gândim să ne mulțumim cu mai puțin.
Încântați de cunoștință!
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
© 2003-2023 Artvertising. Agenție de publicitate • ANPC
  • ro
  • en