Branding de
produs

Recunoaștem: NE PLAC LUCRURILE FRUMOS AMBALATE!
Împachetăm, dăm formă, ambalăm și etichetăm, îmbrăcăm produsele în haine noi și elegante, potrivite personalității lor – pentru că ambalajul nu este totul, dar, pentru noi, cei de la Artvertising, el contează foarte mult. Un design bun este evident, un design de excepție este transparent, lăsând să se întrevadă beneficiile produsului și tot efortul depus până ce acesta a ajuns la raft.

CONCEPT DE BRAND

Construim conceptul de brand. Facem design grafic, mesajul creativ și întreg procesul de (re)branding printr-o strategie de poziționare.

REBRANDING

Identificăm atributele brandului și concepem designul, ce contribuie la diferențierea produsului pe piață. Uneori un brand este mai important decât produsul.

PACKAGING DESIGN

Ambalajul informează și vinde produsul. Facem design de ambalaj, un puternic instrument comercial și publicitar, ușor de identificat la raft.

PORTOFOLIU DE DESIGN, BRAND, REBRANDING

Proiect de promovare a produselor românești tradiționale, dezvoltat prin branding și strategie de comunicare în graiul dulce-creativ al moldovenilor.
Proiect inovativ în industrie pentru promovarea vinurilor și diferențiere la raft, dezvoltat prin strategie de poziționare și rebranding.
Concept creativ SKU, mecanism de campanie și implementare campanii publicitare, declinări pe materiale de promovare, OOH, Tranzit. 
Brand Logo - Zdravan Romanesc
Packaging design Bucium
Ambalaj ATM Deliciosul de Vaslui

Analizăm și identificăm soluția eficientă pentru dezvoltarea proiectelor, nu alegem subiectiv. Mai multe proiecte găsești în Branding de Companie și Branding Online.

Vrei să pui un proiect în aplicare, vrei să faci un produs deosebit de altele?

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Best Mobile Practice și Experience în E-Commerce, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre la ultimele două ediții de la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

NOI CRITERII ÎN ALGORITMUL GOOGLE - CUM SĂ APARI PE PRIMA PAGINĂ

Noi criterii în algoritmul Google - cum să apari pe prima pagină
În lumea SEO, algoritmul Google este într-o continuă evoluție, adaptându-se cerințelor și preferințelor utilizatorilor. Unul dintre conceptele cheie în ceea ce privește clasamentul în căutările Google este "Query Deserves Freshness" (QDF), ce pune accentul pe importanța oferirii de conținut nou și relevant.
TAG: QDF, optimizare SEO

TENDINȚE ÎN MARKETINGUL DIGITAL PENTRU 2023

Tendințe în marketingul digital pentru 2023
În era tehnologiei și a digitalizării continue, marketingul digital joacă un rol crucial în succesul unei afaceri. Cu fiecare an ce trece, noi tendințe apar în această industrie, iar adaptarea la aceste schimbări devine esențială pentru a rămâne relevant și competitiv.
TAG: promovare online, tendinte 2023 marketing digital

Contact

Agenție de publicitate
0755.665.603
office @ artvertising.com.ro
Contact
#BunăArtvertising
NU NE IMAGINĂM FĂCÂND ALTCEVA DECÂT EXCEPȚIE
... pentru noi, pentru tine.
Asta facem din 2003 și nu ne gândim să ne mulțumim cu mai puțin.
Încântați de cunoștință!
Agenție de publicitate
0755.665.603
office @ artvertising.com.ro
© 2003-2023 Artvertising. Agenție de publicitate • ANPC
  • ro
  • en