Branding de
produs

Recunoaștem: NE PLAC LUCRURILE FRUMOS AMBALATE!
Împachetăm, dăm formă, ambalăm și etichetăm, îmbrăcăm produsele în haine noi și elegante, potrivite personalității lor – pentru că ambalajul nu este totul, dar, pentru noi, cei de la Artvertising, el contează foarte mult. Un design bun este evident, un design de excepție este transparent, lăsând să se întrevadă beneficiile produsului și tot efortul depus până ce acesta a ajuns la raft.

CONCEPT DE BRAND

Construim conceptul de brand. Facem design grafic, mesajul creativ și întreg procesul de (re)branding printr-o strategie de poziționare.

REBRANDING

Identificăm atributele brandului și concepem designul, ce contribuie la diferențierea produsului pe piață. Uneori un brand este mai important decât produsul.

PACKAGING DESIGN

Ambalajul informează și vinde produsul. Facem design de ambalaj, un puternic instrument comercial și publicitar, ușor de identificat la raft.

PORTOFOLIU DE DESIGN, BRAND, REBRANDING

Proiect de promovare a produselor românești tradiționale, dezvoltat prin branding și strategie de comunicare în graiul dulce-creativ al moldovenilor.
Proiect inovativ în industrie pentru promovarea vinurilor și diferențiere la raft, dezvoltat prin strategie de poziționare și rebranding.
Concept creativ SKU, mecanism de campanie și implementare campanii publicitare, declinări pe materiale de promovare, OOH, Tranzit. 
Brand Logo - Zdravan Romanesc
Packaging design Bucium
Ambalaj ATM Deliciosul de Vaslui

Analizăm și identificăm soluția eficientă pentru dezvoltarea proiectelor, nu alegem subiectiv. Mai multe proiecte găsești în Branding de Companie și Branding Online.

Vrei să pui un proiect în aplicare, vrei să faci un produs deosebit de altele?
Contact
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
Contact
#BunăArtvertising
NU NE IMAGINĂM FĂCÂND ALTCEVA DECÂT EXCEPȚIE
... pentru noi, pentru tine.
Asta facem de 19 ani și nu ne gândim să ne mulțumim cu mai puțin.
Încântați de cunoștință!
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
© 2003-2023 Artvertising. Agenție de publicitate • ANPC
  • ro
  • en