Concursuri și
promoții

Construim mecanisme de concursuri online și promoții. Promovăm concursuri online pe site și realizăm aplicații de concurs facebook, facem regulamentul de campanie. Ținem legătura cu participanții la concurs, clienții și gestionăm premii și promoții. Utilizăm bazele de date pentru a promova produsele. Alocăm timp și resurse pentru a face afaceri profitabile.

CONCURSURI ONLINE

Promovăm concursuri online pentru produse, servicii și companii. Construim regulamentul și mecanismul concursului online, apoi dezvoltăm aplicația web a concursului online cu premii.

CONCURS FACEBOOK

Dezvoltăm aplicații pentru concursuri cu premii pe Facebook și campanii promoționale. Ținem legătura cu participanții și gestionăm integral concursul online cu premii.

ORGANIZATOR CONCURSURI

Agenția de publicitate Artvertising este organizator de concursuri și promoții. Facem mecanismele de concurs, regulamentul promoției și gestionăm bazele de date.

PORTOFOLIU CONCURSURI ȘI PROMOȚII

Concurs online pentru domeniul de amenajări și decorațiuni, cu vânzare de produse și tragere la sorți. Concurs cu premii desfășurat pe site și pe Facebook.
Concurs online pentru angajații din companie, cu obiectivul de creștere a apartenenței angajaților la companie și de creștere a reputației a brandului de angajator.
Concurs online pentru vinuri, singurul concurs din România cu schimb de dopuri online. Mecanism de quiz și piață online de dopuri (DopExchange). Concurs pe Facebook și site.
Concurs Casa Folina
Concurs angajati Zdravan Moldovenesc
Aplicație facebook - Cotnari
Proiectele sunt dezvoltate prin alegerea soluției eficiente, fundamentată pe analize obiective și cifre concrete. Alte proiecte în Branding Online și Optimizare site.

Ai o campanie promoțională, vrei să faci un concurs?
Contact
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
Contact
#BunăArtvertising
NU NE IMAGINĂM FĂCÂND ALTCEVA DECÂT EXCEPȚIE
... pentru noi, pentru tine.
Asta facem de 19 ani și nu ne gândim să ne mulțumim cu mai puțin.
Încântați de cunoștință!
Agenție de publicitate
0745 388 000
office @ artvertising.com.ro
© 2003-2023 Artvertising. Agenție de publicitate • ANPC
  • ro
  • en