UN BRAND IMPORTANT DIN INDUSTRIE ARE SUCCES ȘI ÎN MEDIUL ONLINE

04.08.2017
Un brand important din industrie are succes și în mediul online

Când o importantă publicație internațională de specialitate scrie despre unul dintre partenerii noștri evidențiindu-i eforturile de dezvoltare și poziția pe piață, ești sigur că am făcut o treabă bună împreună.
În orice industrie, pentru a evolua, dezvoltarea continuă este obligatorie, chiar și atunci când ai zeci de ani de experiență. Acest lucru este vizibil de la unul dintre partenerii noștri: Grupul de firme Safir.

O afacere de familie care a crescut responsabil

Grupul de firme Safir, unul dintre cei mai importanți producători de carne de pasăre din România, cu o experiență de peste 25 de ani în industrie, a investit în mod susținut și responsabil în dezvoltarea lanțului valoric și a comunității locale – de la achiziția a trei ferme proprii pentru creșterea păsărilor și modernizarea abatorului din Vaslui, până la construirea propriilor fabrici de făinuri proteice și de nutrețuri combinate – reușind să-și consolideze poziția pe piață și să-și dezvolte propria rețea de distribuție, creând astfel peste 600 locuri de muncă în comunitatea locală și implicându-se activ în proiecte de responsabilitate socială, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Veștile bune circulă repede

Recent, atât publicația internațională de specialitate, Global Meat News, cât și site-ul www.industriacarnii.ro au evidențiat eforturile de dezvoltare ale Grupului de firme Safir, o afacere de familie cu acționariat 100% românesc, considerat unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carne de pasăre din România, cu investiții totale de peste 10 milioane de euro, o capacitate de peste 1 milion de pui/serie, exporturi de peste 15% din totalul producției și noi direcții de dezvoltare care vizează piața Asiei, deschiderea de noi ferme și extinderea capacității de distribuție.

Beneficiile se întorc în comunitatea locală

Intenția Grupului de firme de a crea peste 470 de noi locuri de muncă în regiunea estică a României demonstrează atât orientarea companiei către dezvoltare continuă și investiții responsabile în comunitatea locală, cât și consolidarea poziției companiei pe piață, prin creșterea volumului de producție și crearea de noi produse, care să completeze portofoliul actual de branduri: Deliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc, Fomică?, Nutriva.
 

*


Conturile brandurilor deținute de Grupul de firme Safir se află în portofoliul agenției Artvertising din anul 2012.
Mulțumim partenerului nostru pentru încredere și deschidere în a realiza proiecte de excepție!
 

ARTICOLE RECENTE

Într-un eveniment plin de muzică, zâmbete și culoare, vasluienii au făcut cunoștință pe 25 septembrie 2022, cu noul brand Familia [...]

Daniel Dimitriu - 01.10.2022

Atunci când vrei să demarezi un proces de rebranding este necesar să recunoști nuanțele dintre aceste abordări de rebranding. [...]

Daniel DIMIRIU - 20.06.2022

Extensii de linie, extensii de brand, sub-brand, brand-umbrelă... sunt atât de multe categorisiri, iar companiile se confruntă cu astfel [...]

Larisa Maria Pața - 11.05.2022

+ Toate articolele