Servicii de digitalizare, dezvoltare de aplicații web, baze de date și social media

Servicii de digitalizare, dezvoltare de aplicații web, baze de date și social media

Am povestit în articolul nostru anterior motivele pentru care afacerile trebuie să se adapteze rapid schimbărilor tehnologice, cu scopul de a rămâne competitive și a prospera. De această dată, te învățăm cum să ajungi la transformarea digitală a afacerii.

Servicii de digitalizare personalizate pe afacerea ta

La Artvertising, îți oferim soluții tehnologice precise și eficiente pentru afacerea ta. Începem prin consultanță și analiză, pentru a identifica soluțiile de digitalizare de care ai nevoie. Ne asigurăm că fiecare recomandare este bazată pe date verificabile și pe cele mai bune practici din industrie. Cum facem asta?

Dezvoltare software și integrare tehnologică

Echipa noastră de specialiști dezvoltă și adaptează aplicații software, configurează și implementează baze de date, gestionează ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Mangement), pentru sisteme IoT (Internet of Things) și AI (Artificial Intelligence), tehnologii Blockchain și le integrează în cadrul platformei noastre BTP (Business Technology Platform).

Promovare online

Un website de prezentare este esențial pentru a-ți reprezenta afacerea în lumea online. Te ajutăm să creezi un site web profesional care va atrage clienții și va reflecta identitatea companiei tale.

Conexiune cu audiența prin Social Media

În plină eră digitală, puterea social media nu trebuie subestimată. Cu ajutorul nostru, te poți conecta cu audiența țintă prin campanii eficiente pe platformele de socializare, extinzând astfel impactul și prezența online.

Instruire și suport tehnic

Digitalizarea necesită și instruirea personalului pentru a utiliza noile produse și servicii, precum și pentru a asigura mentenanța acestora. Îți suntem noi alături, prin instruire și suport complet, pentru a te asigura că folosești tehnologia în mod eficient.

Audit tehnic specializat

Pentru a obține certitudinea că afacerea ta funcționează în mod optim și în siguranță, oferim servicii de auditare tehnică. Acestea te ajută să identifici punctele forte și să corectezi eventualele vulnerabilități.

Avantajele de care beneficiezi dacă alegi să lucrezi cu 10 specialiști în industrii creative:

Alegerea de a colabora cu noi aduce cu sine o serie de avantaje semnificative, transformând procesul de dezvoltare și implementare a soluțiilor tehnologice într-o experiență fluidă și eficientă. Iată câteva dintre beneficiile de care vei beneficia:

Servicii Integrate în 3 Etape: Suntem cu adevărat dedicati la succesul afacerii tale, și asta începe cu oferirea unui pachet complet de servicii integrate.

1. pregătirea documentației inițiale, trecând prin

2. implementarea funcționalităților, și până la

3. trainingul pentru utilizarea platformei, vei avea parte de o abordare bine structurată a transformării digitale. Aceasta asigură că toate aspectele esențiale sunt acoperite cu profesionalism și atenție la detalii.

Studii de Fezabilitate și Audit IT:Înainte de a lua decizii importante, oferim studii de fezabilitate amănunțite, iar la final - un audit IT detaliat. Acestea te ajută să înțelegi cu claritate potențialul și eficiența fiecărei soluții propuse, garantându-ți că investești în tehnologie cu încredere și înțelegere deplină a impactului său asupra afacerii tale.

Parteneriate Strategice:Dispunem de parteneriate solide cu furnizori de încredere în domeniul hostingului, bazelor de date și PR. Acest lucru îți oferă acces la cele mai bune resurse tehnologice și la expertiza unor profesioniști din industrie. Suntem alături de tine pentru a te asigura că beneficiezi de cele mai bune soluții, construite pe baza unor relații cu partenerii noștri strategici.

Colaborând cu echipa noastră de specialiști, vei experimenta o tranziție lină către tehnologiile de vârf și vei putea face decizii informate, asigurându-te că afacerea ta este pregătită pentru provocările și oportunitățile viitorului digital.

Contactează-ne la numărul de telefon 0755 665 603 sau la adresa de e-mail office@artvertising.com.rosau completează formularul de mai jos.

Solicită ofertă

ARTICOLE RECENTE

Magazinul online a obținut 5 premii timp de 3 ani consecutivi la cel mai important eveniment de eCommerce și Digital Marketing din [...]

Magda Calinciuc

La Artvertising am dezvoltat un algoritm care identifică numărul de recenzii necesar pentru a crește probabilitatea de a obține [...]

Magdalena Calinciuc

Am povestit în articolul nostru anterior motivele pentru care afacerile trebuie să se adapteze rapid schimbărilor tehnologice, cu scopul [...]

Daniel DIMIRIU

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Best Mobile Practice și Experience în E-Commerce, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre la ultimele două ediții de la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

AGENȚIA ARTVERTISING SE BUCURĂ DE 2 PREMII LA COMPETIȚIA E-COMMERCE ȘI DIGITAL MARKETING DIN ROMÂNIA

Agenția Artvertising se bucură de 2 premii la competiția E-Commerce și Digital Marketing din România
Magazinul online a obținut 5 premii timp de 3 ani consecutivi la cel mai important eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România
TAG: platforma ecommerce open source, premii magazin online

IMPORTANȚA RECENZIILOR ÎN CREȘTEREA VÂNZĂRILOR ȘI REPUTAȚIA AFACERII

Importanța recenziilor în creșterea vânzărilor și reputația afacerii
La Artvertising am dezvoltat un algoritm care identifică numărul de recenzii necesar pentru a crește probabilitatea de a obține recenzii pozitive.
TAG: recenzii, algoritm