Redefinim comunicarea cu ajutorul Inteligenței Artificiale

Redefinim comunicarea cu ajutorul Inteligenței Artificiale

La Artvertising am adoptat puterea Inteligenței Artificiale (AI) pentru a optimiza și eficientiza crearea de conținut. Prin implementarea instrumentelor AI, obținem îmbunătățiri semnificative în eficiență și eficacitate, stimulând creșterea vânzărilor prin strategii de optimizare pentru motoarele de căutare (SEO).

Utilizarea Inteligenței Artificiale a devenit o adevărată revoluție în diverse industrii, iar domeniul marketingului nu face excepție. Automatizarea proceselor, analiza datelor și oferirea de soluții personalizate ne-au transformat modul de desfășurare a activităților.

Conținut de calitate în publicitate: de la manual la automat

Pentru a facilita crearea de conținut, am dezvoltat un sistem automatizat care ne permite generarea de articole specializate pe expresii profitabile, alese cu grijă pentru creșterea vizibilității brandurilor.

Prin integrarea instrumentelor AI cu rol de asistenți virtuali, am obținut o eficientizare cu peste 30% în activitățile de creare de conținut și cu aproximativ 15% în cele de implementare. De exemplu, clienții noștri din zona e-Commerce au beneficiat în mod deosebit de o productivitate crescută în adăugarea produselor în magazinele online și redactarea articolelor de creștere a vânzărilor.

Faza de cercetare inițială este bine definită, iar rezultatele dorite sunt obținute cu precizie. Termenii de căutare sunt aleși cu atenție, iar setările stilistice, precum tonul, limbajul și gradul de formalitate, au trecut printr-un proces de învățare continuă și ajustare. După această etapă, generarea de conținut a devenit automatizată, iar modelul generează în mod autonom conținut specific domeniului vizat. Pentru a garanta personalizarea, adaptarea la audiență și calitatea, specialiștii noștri intervin, oferind acuratețe și complexitate lingvistică.

Mai concret, antrenăm în permanență tehnologia AI cu date specifice - un proces esențial de învățare continuă - și astfel oferim soluții personalizate și de actualitate în domeniul marketingului inteligent. Prin această abilitate de adaptare la noi date, asistentul virtual antrenat își îmbunătățește acuratețea în timp, evoluând și devenind din ce în ce mai eficient.

 Complementaritatea dintre expertiza umană și modelele AI

În prezent, instrumentele bazate pe AI contribuie cu mai puțin de 50% din întregul proces de creare de conținut, deoarece dorim nu să înlocuiască expertiza umană, ci să vină în completarea acesteia.

Tehnologiile de Inteligență Artificială joacă rolul de asistent virtual în proces, în timp ce specialiștii noștri aduc expertiză și intuiție esențiale. Eficientizarea muncii ne permite să ne concentrăm pe cercetare, strategie și analiză a datelor, asigurându-ne că fiecare campanie de marketing se bazează pe fundamente solide și cunoștințe profunde ale specialiștilor noștri.

Ne propunem să perfecționăm utilizarea sistemului AI în implementarea reclamelor, acoperind întregul spectru al activităților legate de Ads. De asemenea, dorim să integrăm modelele AI în domeniul imaginilor/videoclipurilor și să reducem costurile prin eficientizare, la fel ca în cazul generării de articole. Aceste îmbunătățiri tehnologice ne ajută să oferim servicii personalizate la aceeași calitate, dar cu o eficiență sporită, asigurându-ne că răspundem nevoilor și cerințelor clienților, într-un mod tot mai rapid.

 Ești pregătit să profiți de avantajele oferite de Inteligența Artificială?

Echipa noastră este gata să transforme viziunea ta în realitate și să contribuie la succesul afacerii tale. Dacă vrei un avantaj competitiv, contactează-ne la numărul 0755 665 603 sau scrie-ne un email la adresa office@artvertising.com.ro.

Prin combinarea expertizei umane cu puterea AI, ne angajăm să îți oferim servicii de marketing de înaltă calitate, personalizate și eficiente, menținând totodată un echilibru între tehnologie și creativitatea umană. 

ARTICOLE RECENTE

Am povestit în articolul nostru anterior motivele pentru care afacerile trebuie să se adapteze rapid schimbărilor tehnologice, cu scopul [...]

Daniel DIMIRIU

În contextul evoluției tehnologice continue, afacerile care își doresc succesul trebuie să se adapteze și să fie în pas cu [...]

Magdalena Calinciuc

Agenția Artvertising a găsit soluția potrivită pentru a transforma aceste provocări în oportunități tangibile pentru franciza [...]

Magdalena Calinciuc

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Best Mobile Practice și Experience în E-Commerce, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre la ultimele două ediții de la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

SERVICII DE DIGITALIZARE, DEZVOLTARE DE APLICAȚII WEB, BAZE DE DATE ȘI SOCIAL MEDIA

Servicii de digitalizare, dezvoltare de aplicații web, baze de date și social media
Am povestit în articolul nostru anterior motivele pentru care afacerile trebuie să se adapteze rapid schimbărilor tehnologice, cu scopul de a rămâne competitive și a prospera. De această dată, te învățăm cum să ajungi la transformarea digitală a afacerii.
TAG: digitalizare, servicii digitalizare

DE CE DIGITALIZAREA AFACERII TALE ESTE ATÂT DE IMPORTANTĂ?

De ce digitalizarea afacerii tale este atât de importantă?
În contextul evoluției tehnologice continue, afacerile care își doresc succesul trebuie să se adapteze și să fie în pas cu transformarea digitală. Este foarte important să nu privim digitalizarea doar ca pe o tendință, ci să înțelegem de ce este esențială pentru fiecare afacere.
TAG: digitalizare