MAIA MORGENSTERN FACE EXCEPȚIE

04.12.2015
Maia Morgenstern face excepție

Joi, 3 decembrie, într-o sală  de poveste, în Aula Universității Tehnice „Gh. Asachi” Iași, am ascultat-o pe Maia Morgenstern discutând cu naturalețe despre egalitatea de șanse și de gen, dar și despre despre cum a reușit să fie una dintre cele mai de succes artiste ale prezentului.

Echipa Artvertising, alături de EuroEd și Maia Morgenstern au adus împreună peste 200 de oameni, veniți să se lase inspirați și sfătuiți de cuvintele actriței. Evenimentul a fost unul dintre cele mai importante și interactive discuții purtate la Iași, stârnind interesul tuturor categoriilor de vârstă.

Pe un ton relaxat și sincer, Maia Morgenstern a subliniat cât este de important  să lucrezi în permanență, să-ți urmezi visul, oricât de îndrăzneț ar fi el, indiferent de contextul în care te afli, să nu te mulțumești cu puțin. Activitățile desfășurate de-a lungul timpului, în cadrul acestui proiect, au avut ca scop tocmai crearea unui mediu cât mai potrivit educației, dezvoltării și succesului personal al femeilor din zonă, prin cursuri gratuite de iniţiere și perfecţionare, cursuri de calificare, şedinţele de consiliere şi asistenţă în diverse domenii, ușurându-le lupta pentru succes.

Maia Morgenstern și-a spus povestea de succes, a vorbit despre suișurile și coborâșurile pe care o femeie, mamă și actriță, le poate avea, recomandându-ne să ne acceptăm mai mult și să ne bucurăm unii de alții.

Pe un ton relaxat și sincer, Maia Morgenstern a subliniat cât este de important  să lucrezi în permanență, să-ți urmezi visul, oricât de îndrăzneț ar fi el, indiferent de contextul în care te afli, să nu te mulțumești cu puțin.

Concluziile serii au fost că nimic nu te poate opri să faci bine ceea ce faci, de aceea nici Fundația EuroEd nu se va opri să încerce să aducă lumii “un strop de frumusețe”. Este cum a spus Maia Morgenstern “Ți-e drag și știi că e bine”.

ARTICOLE RECENTE

Într-un eveniment plin de muzică, zâmbete și culoare, vasluienii au făcut cunoștință pe 25 septembrie 2022, cu noul brand Familia [...]

Daniel Dimitriu - 01.10.2022

Atunci când vrei să demarezi un proces de rebranding este necesar să recunoști nuanțele dintre aceste abordări de rebranding. [...]

Daniel DIMIRIU - 20.06.2022

Extensii de linie, extensii de brand, sub-brand, brand-umbrelă... sunt atât de multe categorisiri, iar companiile se confruntă cu astfel [...]

Larisa Maria Pața - 11.05.2022

+ Toate articolele