MAI BINE INFORMAȚI, MAI MULT PENTRU SIGURANȚĂ

16.03.2020
Mai bine informați, mai mult pentru siguranță

La momentul actual traversăm momente de mare importanță. Omenirea este în fața unei situații pandemice, noi nu am mai întâlnit cu un astfel de fenomen și, mai mult ca oricând, trebuie să ne adaptăm rapid la noua realitate și să asigurăm siguranța echipei, astfel încât să ne putem servi beneficiarii în aceste momente în care au mare nevoie de noi.

La Artvertising, fiecare zi este cu și despre omul creativ și despre ce putem face mai bine pentru el și pentru societate. Știm să tratăm lucrurile cu responsabilitate și calm, ne informăm din surse credibile, luăm decizii raționale și continuăm să creștem sănătos și în condiții mai puțin prielnice.

În contextul în care numărul persoanelor afectate de COVID-19 crește de la o zi la alta, pe fondul deciziilor luate de autorități privind închiderea școlilor și universităților din țară, ca măsură de prevenție, o parte din afaceri au dispus o suspendare temporară a activității, iar o parte din companii au început să permită angajaților un program de lucru flexibil sau de acasă.

Avem o mare responsabilitate atât față de fiecare om din echipa noastră, față de beneficiari, cât și față de furnizori.

Este un moment cheie, de aceea dacă programul și modalitatea de lucru vor suferi modificări - intervalul orar sau lucru de acasă -, vinerea vom anunța noul program de lucru pentru următoarea săptămână, până se va confirma intrarea în normal a tuturor activităților.

Avem încredere că împreună vom trece cu bine peste această situație critică. Luăm măsuri pentru a ne asigura că limităm răspândirea virusului, măsuri care vizează echipa și oamenii cu care colaborăm prin:
- măsuri noi de protecție
- limitarea accesului persoanelor din exterior: anunțați telefonic când veniți să ridicați mărfuri de la sediul nostru sau optați pentru un taxi/curier
- deplasările în interes de servici nu se vor efectua până nu se epuizează toate căile de rezolvare telefonic, online, curier
- numirea și pregătirea unui nucleu de criză care să poată anticipa și identifica soluții inclusiv pentru situația în care apar cazuri de îmbolnăvire în echipă.

Am informat echipa despre toate măsurile luate și despre prevederile legale, astfel încât să fie la rândul lor responsabili în privința respectării normelor de igienă și a distanței sociale. Dacă măsurile vor impune lucrul de acasă, fiecare dintre noi își va asuma faptul că rețeaua de pe care lucrează este sigură și stabilă, vom folosi programul de contorizare într-un mod securizat pe echipamentele agenției, așa încât acțiunile și prețurile corecte care ne caracterizează să garanteze siguranța proiectelor.

Beneficiarii noștri au nevoie ca echipa Artvertising să le asigure continuitate și sprijin în activitățile de informare și promovare, și dacă reușim să le îndeplinim așteptările vor ști pe cine se pot baza pe termen lung. 

ARTICOLE RECENTE

Într-un eveniment plin de muzică, zâmbete și culoare, vasluienii au făcut cunoștință pe 25 septembrie 2022, cu noul brand Familia [...]

Daniel Dimitriu - 01.10.2022

Atunci când vrei să demarezi un proces de rebranding este necesar să recunoști nuanțele dintre aceste abordări de rebranding. [...]

Daniel DIMIRIU - 20.06.2022

Extensii de linie, extensii de brand, sub-brand, brand-umbrelă... sunt atât de multe categorisiri, iar companiile se confruntă cu astfel [...]

Larisa Maria Pața - 11.05.2022

+ Toate articolele