Mai bine informați, mai mult pentru siguranță

Mai bine informați, mai mult pentru siguranță

La momentul actual traversăm momente de mare importanță. Omenirea este în fața unei situații pandemice, noi nu am mai întâlnit cu un astfel de fenomen și, mai mult ca oricând, trebuie să ne adaptăm rapid la noua realitate și să asigurăm siguranța echipei, astfel încât să ne putem servi beneficiarii în aceste momente în care au mare nevoie de noi.

La Artvertising, fiecare zi este cu și despre omul creativ și despre ce putem face mai bine pentru el și pentru societate. Știm să tratăm lucrurile cu responsabilitate și calm, ne informăm din surse credibile, luăm decizii raționale și continuăm să creștem sănătos și în condiții mai puțin prielnice.

În contextul în care numărul persoanelor afectate de COVID-19 crește de la o zi la alta, pe fondul deciziilor luate de autorități privind închiderea școlilor și universităților din țară, ca măsură de prevenție, o parte din afaceri au dispus o suspendare temporară a activității, iar o parte din companii au început să permită angajaților un program de lucru flexibil sau de acasă.

Avem o mare responsabilitate atât față de fiecare om din echipa noastră, față de beneficiari, cât și față de furnizori.

Este un moment cheie, de aceea dacă programul și modalitatea de lucru vor suferi modificări - intervalul orar sau lucru de acasă -, vinerea vom anunța noul program de lucru pentru următoarea săptămână, până se va confirma intrarea în normal a tuturor activităților.

Avem încredere că împreună vom trece cu bine peste această situație critică. Luăm măsuri pentru a ne asigura că limităm răspândirea virusului, măsuri care vizează echipa și oamenii cu care colaborăm prin:
- măsuri noi de protecție
- limitarea accesului persoanelor din exterior: anunțați telefonic când veniți să ridicați mărfuri de la sediul nostru sau optați pentru un taxi/curier
- deplasările în interes de servici nu se vor efectua până nu se epuizează toate căile de rezolvare telefonic, online, curier
- numirea și pregătirea unui nucleu de criză care să poată anticipa și identifica soluții inclusiv pentru situația în care apar cazuri de îmbolnăvire în echipă.

Am informat echipa despre toate măsurile luate și despre prevederile legale, astfel încât să fie la rândul lor responsabili în privința respectării normelor de igienă și a distanței sociale. Dacă măsurile vor impune lucrul de acasă, fiecare dintre noi își va asuma faptul că rețeaua de pe care lucrează este sigură și stabilă, vom folosi programul de contorizare într-un mod securizat pe echipamentele agenției, așa încât acțiunile și prețurile corecte care ne caracterizează să garanteze siguranța proiectelor.

Beneficiarii noștri au nevoie ca echipa Artvertising să le asigure continuitate și sprijin în activitățile de informare și promovare, și dacă reușim să le îndeplinim așteptările vor ști pe cine se pot baza pe termen lung. 

ARTICOLE RECENTE

Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea [...]

Diana Dimitriu

Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu [...]

Magdalena Calinciuc

Cauți un cadou corporate care să-ți definească valorile companiei și să transmită un mesaj important despre afacere? La [...]

Daniel DIMIRIU

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Experienced & Best Mobile Practice, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre 3 ani consecutiv la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.
Google Partner

Parteneri Google

Agenție Google Ads certificată pentru campanii PPC, Shopping, Display, Video sau Remarketing

Festiv Bucium
Packaging Design
Festiv Bucium
Familia Safir
Strategie de brand. Design de ambalaj
Familia Safir
Safir 25 de Ani
Design Structural. Packaging funcțional
Safir 25 de Ani
Simigeria PETRU
Branding Digital
Simigeria PETRU
Safir de poveste
Packaging corporate
Safir de poveste
Dopo Poco Gourmet
Strategie de Brand
Dopo Poco Gourmet
Safir
Graphic Design. Corporate Packaging
Safir
Proinvest Group
Web Design, Creare site
Proinvest Group
Cotnari
Strategie de Brand
Cotnari

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Servicii AI

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

RETAILUL ÎN 2024, ÎNTRE PROVOCĂRILE ECONOMICE ȘI INFLUENȚA GENERAȚIEI Z

Retailul în 2024, între provocările economice și influența Generației Z
Deși inflația globală este prognozată să scadă în 2024, aceasta va rămâne la nivele nesatisfăcătoare în majoritatea economiilor. Retailerii se vor confrunta cu un mediu macroeconomic dificil, determinându-i să exploreze noi metode de a-și menține afacerile.
TAG: retail, strategie de marketing

MANUALUL DE IDENTITATE VIZUALĂ PENTRU PROGRAMUL REGIONAL NORD-EST 2021-2027, UN GHID EFICIENT PENTRU BENEFICIARII REGIO NORD-EST

Manualul de Identitate Vizuală pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, un ghid eficient pentru beneficiarii REGIO Nord-Est
Agenția Artvertising a realizat Manualul de Identitate Vizuală (MIV) pentru Programul Regional Nord-Est 2021-2027, în colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est.
TAG: miv, manual identitate vizuala