Familia Safir împreună cu Artvertising au organizat cel mai mare flash mob din România la Vaslui

Familia Safir împreună cu Artvertising au organizat cel mai mare flash mob din România la Vaslui

Într-un eveniment plin de culoare, muzică și zâmbete, locuitorii din Vaslui au cunoscut noul brand Familia Safir într-o zi minunată din 25 septembrie 2022. Peste 1900 de vasluieni au participat cu bucurie la evenimentul public organizat de producătorul de carne de pui, iar la finalul acestuia, a fost anunțat un premiu de 19000 de euro pentru un proiect comunitar care să vizeze timpul petrecut în familie.

Potrivit lui George Safir, administratorul companiei, „Faptul că i-am invitat pe toți cei din comunitate să ne fie alături în momentul dezvăluirii noii identități vizuale Familia Safir nu e o întâmplare. Chiar împrospătarea brandului grupului nostru de firme vine să exprime mai clar valoarea de a fi împreună, unul dintre pilonii afacerii noastre de familie. Am vrut să ne fie alături comunitatea pentru că doar împreună cu cei din jurul nostru putem realiza lucruri frumoase și doar cu gândul la cel de lângă noi știm că vom păstra calea dreaptă."

Noul brand Familia Safir, realizat de agenția Artvertising din Iași, oferă uniformitate produselor și firmelor și transmite, prin imagine, comunicare și ambalaje, un element cheie din sufletul companiei: faptul că rămâne o afacere de familie care păstrează tradiția valorilor sănătoase și a apropierii de comunitate.

Peste 1900 de vasluieni s-au adunat duminica, în familie, la Centrul Civic al Vasluiului, realizând cel mai mare flash mob din România pentru a sărbători lansarea noii identități de brand. La acesta au participat școli de dans din Vaslui și Iași, o parte dintre cei peste 700 angajați ai companiei Safir și mulți vasluieni, prieteni și parteneri, care s-au bucurat împreună de eveniment.

Evenimentul a fost un succes și datorită implicării partenerilor instituționali: Primăria Vaslui și Consiliul Local, partenerilor media vasluianul.ro, Kiss FM, Rock Fm, știriest.ro, Smile FM, școlilor de dans și întregii comunități.

Daniel Dimitriu, manager Artvertising, a declarat: „Sufletul grupului Safir nu s-a schimbat. Valorile de apropiere de comunitate, de generozitate și grijă pentru cei din jur au fost mereu centrale pentru această companie. A fost o bucurie pentru noi să fim cei care transpun și mai bine aceste valori în mesajul central al brandului către consumatori."

ARTICOLE RECENTE

În lumea SEO, algoritmul Google este într-o continuă evoluție, adaptându-se cerințelor și preferințelor utilizatorilor. Unul dintre [...]

Magdalena Calinciuc

În era tehnologiei și a digitalizării continue, marketingul digital joacă un rol crucial în succesul unei afaceri. Cu fiecare an ce [...]

Magdalena Calinciuc

Artvertising a creat și implementat o strategie personalizată pentru a spori interesul publicului și a genera buzz în jurul emisiunii. [...]

Diana Dimitriu

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Best Mobile Practice și Experience în E-Commerce, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre la ultimele două ediții de la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

NOI CRITERII ÎN ALGORITMUL GOOGLE - CUM SĂ APARI PE PRIMA PAGINĂ

Noi criterii în algoritmul Google - cum să apari pe prima pagină
În lumea SEO, algoritmul Google este într-o continuă evoluție, adaptându-se cerințelor și preferințelor utilizatorilor. Unul dintre conceptele cheie în ceea ce privește clasamentul în căutările Google este "Query Deserves Freshness" (QDF), ce pune accentul pe importanța oferirii de conținut nou și relevant.
TAG: QDF, optimizare SEO

TENDINȚE ÎN MARKETINGUL DIGITAL PENTRU 2023

Tendințe în marketingul digital pentru 2023
În era tehnologiei și a digitalizării continue, marketingul digital joacă un rol crucial în succesul unei afaceri. Cu fiecare an ce trece, noi tendințe apar în această industrie, iar adaptarea la aceste schimbări devine esențială pentru a rămâne relevant și competitiv.
TAG: promovare online, tendinte 2023 marketing digital