DELICIOSUL DE VASLUI A PREMIAT MARELE CÂŞTIGĂTOR AL COMPETIŢIEI „DELICIOSUL TE ÎNVAŢĂ”

18.06.2013
Deliciosul de Vaslui a premiat marele câştigător al competiţiei „Deliciosul te învaţă”

Această instituţie s-a remarcat prin implicare şi efortul depus şi s-a dovedit un real partener, pe tot parcursul derulării proiectului.
Festivitatea a fost un prilej de bucurie pentru toţi participanţii, mici şi mari, prin care organizatorii au dorit să-i răsplătească pe toţi cei implicaţi în derularea proiectului, dar mai ales pe cei mici, pentru străduinţa şi hărnicia lor. Deliciosul de Vaslui a ţinut să-i felicite personal pe câştigători şi s-a declarat foarte mulţumit de rezultatele obţinute. Ca să-i arate cât de bucuroşi sunt de revedere, copiii i-au pregătit un program artistic vesel, care a energizat pe toţi cei prezenţi. Instituţia câştigătoare urmează a fi dotată cu obiecte de inventar, în valoare de 500 de euro, necesare în procesul educaţional, astfel încât acesta să devină mult mai eficient şi atractiv pentru micii învăţăcei.    

Evenimentul încununează seria activităţilor educative derulate în cadrul proiectului „Deliciosul te învaţă”, ce face parte din programul mai amplu de responsabilitate socială  „Să ştii mai multe, să fii mai bun”. Adresate preşcolarilor, aceste activităţi s-au derulat  în luna aprilie 2013 şi au urmărit educarea preşcolarilor cu privire la alimentaţia sănătoasă şi bunele maniere la masă. Iniţiatorii acestui concept sunt compania Safir şi agenţia de publicitate Artvertising Iaşi.

ARTICOLE RECENTE

La Artvertising, fiecare zi este cu și despre omul creativ și despre ce putem face mai bine pentru el și pentru societate [...]

Diana Dimitriu - 16.03.2020

2020 este un an nou, același marketing, dar mai nou. Știm, e în contradicție, dar explicăm imediat ce înseamnă. [...]

Larisa Maria Pața - 15.01.2020

Toți cei ce dețin un business de tip ecommerce sunt în căutare de profit, lucru absolut normal dacă vrei să reziști pe o piață [...]

Larisa Maria Pața - 10.12.2019

+ Toate articolele