CovriTicket: PETRU te trimite la Afterhills

CovriTicket: PETRU te trimite la Afterhills

PETRU, o afacere cu covrigi ispititori și un brand cu notorietate și poziționare premium, își propune ca obiectiv dezvoltarea unei campanii de succes. Într-un mediu atât de puternic și competitiv, consumatorul este într-o continuă căutare de experiențe relevante, friendly, și, cel mai important, cu beneficii de neuitat.

Așa s-a ”născut” ideea campaniei ”CovriTicket: PETRU te trimite la Afterhills”, o campanie ce are ca fundament plierea după pasiunile, pofta de distracție, necesitățile tinerilor și satisfacerea acestora, dorindu-se fidelizarea consumatorilor și răsplătirea acestora, dar și notoritate și reinventare.

CovriTicket-ul PETRU norocos, ales cu ”mâna ta”, te trimite la Afterhills

Pentru că tinerii adoră să se distreze, dar și să mănânce covrigi apetisanți câștigați cu ”mâna lor”, Simigeria PETRU oferă șansa tuturor celor care achiziționează produse PETRU să câștige premii ”proaspete”, dar și marele premiu, un bilet la cel mai mare festival al Moldovei, Afterhills.

Alegerea mecanismului campaniei, care presupune să fii la locul potrivit, în momentul potrivit și să extragi CovriTicket-ul potrivit, a fost în concordanță cu stilul alert de viață al consumatorului, dar și din dorința de a-i oferi acestuia posibilitatea să trăiască sau să retrăiască senzații unice, emoție și bucurie, ca atunci când extragi biletul câștigător.

Beneficii și notorietate, obiectiv îndeplinit cu succes

Pentru că veștile bune circulă repede, campania este în continuă creștere, bucurându-se de un real succes în rândul tinerilor și nu numai, reușind să atragă aprecieri pentru originalitatea mecanismului de implementare. Adaptată la tendințele actuale, campania CovriTicket-ului norocos amintește de lozul în plic, dar presărat cu aromă de distracție și savoare.

O plăcere pentru echipa creativă a agenției de publicitate Artvertising să contribuie la lansarea acestei campanii, un succes imediat pentru brandul PETRU.

ARTICOLE RECENTE

În lumea SEO, algoritmul Google este într-o continuă evoluție, adaptându-se cerințelor și preferințelor utilizatorilor. Unul dintre [...]

Magdalena Calinciuc

În era tehnologiei și a digitalizării continue, marketingul digital joacă un rol crucial în succesul unei afaceri. Cu fiecare an ce [...]

Magdalena Calinciuc

Artvertising a creat și implementat o strategie personalizată pentru a spori interesul publicului și a genera buzz în jurul emisiunii. [...]

Diana Dimitriu

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Best Mobile Practice și Experience în E-Commerce, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre la ultimele două ediții de la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

NOI CRITERII ÎN ALGORITMUL GOOGLE - CUM SĂ APARI PE PRIMA PAGINĂ

Noi criterii în algoritmul Google - cum să apari pe prima pagină
În lumea SEO, algoritmul Google este într-o continuă evoluție, adaptându-se cerințelor și preferințelor utilizatorilor. Unul dintre conceptele cheie în ceea ce privește clasamentul în căutările Google este "Query Deserves Freshness" (QDF), ce pune accentul pe importanța oferirii de conținut nou și relevant.
TAG: QDF, optimizare SEO

TENDINȚE ÎN MARKETINGUL DIGITAL PENTRU 2023

Tendințe în marketingul digital pentru 2023
În era tehnologiei și a digitalizării continue, marketingul digital joacă un rol crucial în succesul unei afaceri. Cu fiecare an ce trece, noi tendințe apar în această industrie, iar adaptarea la aceste schimbări devine esențială pentru a rămâne relevant și competitiv.
TAG: promovare online, tendinte 2023 marketing digital