Contribuția agenției Artvertising la un documentar despre industria alimentară

Contribuția agenției Artvertising la un documentar despre industria alimentară

Agenția Artvertising, specializată în marketing și publicitate, a participat recent la filmările pentru un documentar de tipul „Cum se fabrică?”. Acest film documentar realizat pentru Discovery are scopul de a arăta publicului procesele de producție din industria alimentară, în conformitate cu cerințele actuale ale consumatorilor.

Artvertising a fost implicată în proiect încă de la faza de pre-producție, oferind suport pentru comunicare și strategia de promovare. Echipa noastră de specialiști în marketing și branding a furnizat informații utile pentru a ajuta la crearea unei imagini reale a brandului Safir, compania producătoare de alimente care a fost selectată să fie prezentată în documentar.

După finalizarea filmărilor, Artvertising a continuat să lucreze la promovarea documentarului, folosind strategii de marketing online, social media și site-ul companiei. Astfel, am reușit să atragem un public larg și să obținem o bună vizibilitate a brandului Safir.

Pentru a spori încrederea consumatorilor în brandul Safir, am declinat documentarul pentru a fi prezentat în diferite medii de comunicare, cum ar fi televiziunea, platformele de streaming online și evenimente de promovare. Această strategie a fost eficientă pentru a crește vizibilitatea brandului și a demonstra angajamentul companiei față de calitatea produselor sale.

În concluzie, implicarea Agenției Artvertising în acest proiect a fost de un real folos pentru crearea unei imagini reale a brandului Safir în ochii consumatorilor. Colaborarea noastră cu producătorii de documentar a dat naștere unui produs remarcabil care a satisfăcut cerințele actuale ale consumatorilor și a demonstrat angajamentul brandului Safir pentru calitate și transparență.

ARTICOLE RECENTE

În lumea SEO, algoritmul Google este într-o continuă evoluție, adaptându-se cerințelor și preferințelor utilizatorilor. Unul dintre [...]

Magdalena Calinciuc

În era tehnologiei și a digitalizării continue, marketingul digital joacă un rol crucial în succesul unei afaceri. Cu fiecare an ce [...]

Magdalena Calinciuc

Artvertising a creat și implementat o strategie personalizată pentru a spori interesul publicului și a genera buzz în jurul emisiunii. [...]

Diana Dimitriu

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Best Mobile Practice și Experience în E-Commerce, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre la ultimele două ediții de la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

NOI CRITERII ÎN ALGORITMUL GOOGLE - CUM SĂ APARI PE PRIMA PAGINĂ

Noi criterii în algoritmul Google - cum să apari pe prima pagină
În lumea SEO, algoritmul Google este într-o continuă evoluție, adaptându-se cerințelor și preferințelor utilizatorilor. Unul dintre conceptele cheie în ceea ce privește clasamentul în căutările Google este "Query Deserves Freshness" (QDF), ce pune accentul pe importanța oferirii de conținut nou și relevant.
TAG: QDF, optimizare SEO

TENDINȚE ÎN MARKETINGUL DIGITAL PENTRU 2023

Tendințe în marketingul digital pentru 2023
În era tehnologiei și a digitalizării continue, marketingul digital joacă un rol crucial în succesul unei afaceri. Cu fiecare an ce trece, noi tendințe apar în această industrie, iar adaptarea la aceste schimbări devine esențială pentru a rămâne relevant și competitiv.
TAG: promovare online, tendinte 2023 marketing digital