Artvertising promovează participarea Safir la emisiunea "Șef sub acoperire" prin campanii de social media

Artvertising promovează participarea Safir la emisiunea

Recent, agenția Artvertising a avut o contribuție importantă în promovarea pe social media a participării fraților George și Iulian Safir la emisiunea de televiziune "Șef sub acoperire" de la PRO TV.

Cu ajutorul unei strategii bine gândite, echipa de specialiști în marketing și comunicare de la Artvertising a reușit să atragă atenția publicului asupra emisiunii, dar și să crească vizibilitatea și notorietatea Familiei Safir, în special pe platformele sociale.

Strategia a inclus crearea și promovarea de conținut relevant, adaptat platformelor sociale precum Facebook, Instagram, Tik Tok, You Tube și LinkedIn. În plus, agenția a creat o campanie de publicitate online, care a ajutat la creșterea numărului de vizualizări și interacțiuni cu postările legate de participarea fraților Safir la emisiune.

Artvertising a creat și o campanie de hashtag-uri, pentru a face mai ușor identificabil conținutul legat de emisiune și frații Safir. Aceasta a avut un succes remarcabil, generând o creștere semnificativă a numărului de postări și de interacțiuni cu acestea.

Prin această strategie de promovare pe social media, Artvertising a reușit să sporească interesul publicului asupra participării fraților Safir la emisiunea "Șef sub acoperire", dar și să crească numărul de urmăritori și vizualizări ale conturilor lor de social media. În același timp, agenția a ajutat la consolidarea brandului Familia Safir și la creșterea notorietății lor în industria alimentară.

În concluzie, Artvertising demonstrează din nou că o strategie bine gândită și implementată cu succes poate aduce beneficii semnificative pentru clienții săi. Echipa de specialiști în marketing și comunicare reușește să construiască branduri puternice și să ajute la promovarea lor eficientă, în mediul online și nu numai.

ARTICOLE RECENTE

În lumea SEO, algoritmul Google este într-o continuă evoluție, adaptându-se cerințelor și preferințelor utilizatorilor. Unul dintre [...]

Magdalena Calinciuc

În era tehnologiei și a digitalizării continue, marketingul digital joacă un rol crucial în succesul unei afaceri. Cu fiecare an ce [...]

Magdalena Calinciuc

Artvertising a creat și implementat o strategie personalizată pentru a spori interesul publicului și a genera buzz în jurul emisiunii. [...]

Diana Dimitriu

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Best Mobile Practice și Experience în E-Commerce, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre la ultimele două ediții de la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

NOI CRITERII ÎN ALGORITMUL GOOGLE - CUM SĂ APARI PE PRIMA PAGINĂ

Noi criterii în algoritmul Google - cum să apari pe prima pagină
În lumea SEO, algoritmul Google este într-o continuă evoluție, adaptându-se cerințelor și preferințelor utilizatorilor. Unul dintre conceptele cheie în ceea ce privește clasamentul în căutările Google este "Query Deserves Freshness" (QDF), ce pune accentul pe importanța oferirii de conținut nou și relevant.
TAG: QDF, optimizare SEO

TENDINȚE ÎN MARKETINGUL DIGITAL PENTRU 2023

Tendințe în marketingul digital pentru 2023
În era tehnologiei și a digitalizării continue, marketingul digital joacă un rol crucial în succesul unei afaceri. Cu fiecare an ce trece, noi tendințe apar în această industrie, iar adaptarea la aceste schimbări devine esențială pentru a rămâne relevant și competitiv.
TAG: promovare online, tendinte 2023 marketing digital