Artvertising promovează participarea Safir la emisiunea "Șef sub acoperire" prin campanii de social media

Artvertising promovează participarea Safir la emisiunea

Recent, agenția Artvertising a avut o contribuție importantă în promovarea pe social media a participării fraților George și Iulian Safir la emisiunea de televiziune "Șef sub acoperire" de la PRO TV.

Cu ajutorul unei strategii bine gândite, echipa de specialiști în marketing și comunicare de la Artvertising a reușit să atragă atenția publicului asupra emisiunii, dar și să crească vizibilitatea și notorietatea Familiei Safir, în special pe platformele sociale.

Strategia a inclus crearea și promovarea de conținut relevant, adaptat platformelor sociale precum Facebook, Instagram, Tik Tok, You Tube și LinkedIn. În plus, agenția a creat o campanie de publicitate online, care a ajutat la creșterea numărului de vizualizări și interacțiuni cu postările legate de participarea fraților Safir la emisiune.

Artvertising a creat și o campanie de hashtag-uri, pentru a face mai ușor identificabil conținutul legat de emisiune și frații Safir. Aceasta a avut un succes remarcabil, generând o creștere semnificativă a numărului de postări și de interacțiuni cu acestea.

Prin această strategie de promovare pe social media, Artvertising a reușit să sporească interesul publicului asupra participării fraților Safir la emisiunea "Șef sub acoperire", dar și să crească numărul de urmăritori și vizualizări ale conturilor lor de social media. În același timp, agenția a ajutat la consolidarea brandului Familia Safir și la creșterea notorietății lor în industria alimentară.

În concluzie, Artvertising demonstrează din nou că o strategie bine gândită și implementată cu succes poate aduce beneficii semnificative pentru clienții săi. Echipa de specialiști în marketing și comunicare reușește să construiască branduri puternice și să ajute la promovarea lor eficientă, în mediul online și nu numai.

ARTICOLE RECENTE

Magazinul online a obținut 5 premii timp de 3 ani consecutivi la cel mai important eveniment de eCommerce și Digital Marketing din [...]

Magda Calinciuc

La Artvertising am dezvoltat un algoritm care identifică numărul de recenzii necesar pentru a crește probabilitatea de a obține [...]

Magdalena Calinciuc

Am povestit în articolul nostru anterior motivele pentru care afacerile trebuie să se adapteze rapid schimbărilor tehnologice, cu scopul [...]

Daniel DIMIRIU

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Best Mobile Practice și Experience în E-Commerce, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre la ultimele două ediții de la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

AGENȚIA ARTVERTISING SE BUCURĂ DE 2 PREMII LA COMPETIȚIA E-COMMERCE ȘI DIGITAL MARKETING DIN ROMÂNIA

Agenția Artvertising se bucură de 2 premii la competiția E-Commerce și Digital Marketing din România
Magazinul online a obținut 5 premii timp de 3 ani consecutivi la cel mai important eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România
TAG: platforma ecommerce open source, premii magazin online

IMPORTANȚA RECENZIILOR ÎN CREȘTEREA VÂNZĂRILOR ȘI REPUTAȚIA AFACERII

Importanța recenziilor în creșterea vânzărilor și reputația afacerii
La Artvertising am dezvoltat un algoritm care identifică numărul de recenzii necesar pentru a crește probabilitatea de a obține recenzii pozitive.
TAG: recenzii, algoritm