Agenția Artvertising se bucură de 2 premii la competiția E-Commerce și Digital Marketing din România

Agenția Artvertising se bucură de 2 premii la competiția E-Commerce și Digital Marketing din România

Proiectul realizat de agenția de marketing și web Artvertising a câștigat 2 premii pentru cel mai bun magazin online, la Grupa Professional am luat "Highest Score" și locul 1 categoria Gifts & Jewelry – 2023.

Pentru al treilea an consecutiv, la cea de-a XVIII-a ediție anuală a Festivității Gala Premiilor eCommerce și Digital Marketing, aceste realizări de excepție reprezintă o recunoaștere la nivel național a performanței echipei agenției Artvertising, care se ocupă de dezvoltarea platformei e-commerce și strategia de marketing a magazinului.

Magazinul online a obținut 5 premii timp de 3 ani consecutivi la cel mai important eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România. Premiile GPeC sunt printre cele mai râvnite trofee din online-ul românesc, răsplătind de 18 ani performanța în comerțul online din România.

Criteriile analizează cele mai importante elemente de comunicare, marketing performanța platformei de e-commerce, printre care fluxul de comandă, cu urmărirea ratei de abandon a coșului, implementarea tehnicilor de creștere a ratei de conversie, engagement-ului și numărului de pagini vizitate în site.

Urmărim automatizarea proceselor de marketing și implementarea funcțiilor de organizare a catalogului prin filtre search și un check-out fluid.

De asemenea, se verifică folosirea A/B Testing și a statisticilor pentru evaluarea produselor care nu se vând și a celor care performează și se pune accent pe scalarea și creșterea vânzărilor.

Certificarea Trusted Ro primită de magazinul online dezvoltat de Artvertising arată că proiectul nostru Zodiacool îndeplinește criteriile de calitate și siguranță.

Am acumulat un know-how puternic în e-commerce, lucru demonstrat și de proactivitatea în sesiunile 1:1 cu trainerii strategici. Astfel, putem să anticipăm nevoile clienților noștri și să le oferim soluții funcționale de e-commerce și marketing digital.

Solicită ofertă

ARTICOLE RECENTE

Magazinul online a obținut 5 premii timp de 3 ani consecutivi la cel mai important eveniment de eCommerce și Digital Marketing din [...]

Magda Calinciuc

La Artvertising am dezvoltat un algoritm care identifică numărul de recenzii necesar pentru a crește probabilitatea de a obține [...]

Magdalena Calinciuc

Am povestit în articolul nostru anterior motivele pentru care afacerile trebuie să se adapteze rapid schimbărilor tehnologice, cu scopul [...]

Daniel DIMIRIU

+ Toate articolele

Agenție de marketing și rebranding

Suntem o echipă formată din 10 specialiști în marketing, design și programare, cu abilitatea de a implementa cu succes campanii publicitare într-o gamă largă de industrii, incluzând FMCG, banking, sistemul de sănătate și servicii. Ne bazăm pe idei inovatoare, promptitudine și învățare continuă a evoluției mediului online în România, pentru a ne asigura că ajutăm brandurile să crească și să prospere.

Marketing și remarketing

  • Poziționare pe piață
  • Notorietate și întărirea reputației
  • Strategie de marketing

Branding de produs

Digitalizare

  • Campanii Google, Meta, Tik Tok, LinkedIn
  • Actualizare web site, magazin online
  • Creșterea numărului de comenzi
Premiu magazin online

Premii

Locul 1, Best Mobile Practice și Experience în E-Commerce, cele mai râvnite premii de magazinele online sunt obținute de brandul agenției noastre la ultimele două ediții de la cel mai mare eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România.

Transformăm idei în experiențe de neuitat

Blog

Descoperă culisele Artvertising prin ochii profesioniștilor care lucrează aici și experiențele provocatoare pe care le întâlnim zilnic, alături de clienții noștri care ne-au ales.

AGENȚIA ARTVERTISING SE BUCURĂ DE 2 PREMII LA COMPETIȚIA E-COMMERCE ȘI DIGITAL MARKETING DIN ROMÂNIA

Agenția Artvertising se bucură de 2 premii la competiția E-Commerce și Digital Marketing din România
Magazinul online a obținut 5 premii timp de 3 ani consecutivi la cel mai important eveniment de eCommerce și Digital Marketing din România
TAG: platforma ecommerce open source, premii magazin online

IMPORTANȚA RECENZIILOR ÎN CREȘTEREA VÂNZĂRILOR ȘI REPUTAȚIA AFACERII

Importanța recenziilor în creșterea vânzărilor și reputația afacerii
La Artvertising am dezvoltat un algoritm care identifică numărul de recenzii necesar pentru a crește probabilitatea de a obține recenzii pozitive.
TAG: recenzii, algoritm