15 IDEI CREATIVE DE PAȘTI PENTRU MOMENTE DE EXCEPȚIE

03.04.2018
15 idei creative de Paști pentru momente de excepție

Ne plac ideile îndrăznețe și ne plac Sărbătorile. Combinatia e perfectă, de aceea am creat 15 idei inovative de Paști, căci ouăle pascale, deși roșii prin tradiție, pot fi adevărate opere de Artvertising, o sursă infinită de zâmbete și voie bună:

1.    Ouă cu slogan: creați un mesaj din 3-4 cuvinte, apoi scrieți cu tuș câte un cuvânt pe ouăle vopsite în aceeași culoare, cât de frumos puteți. Puneți invitații să caute după culoarea ouălelor și să formeze mesajul complet. Câte un mesaj pentru fiecare culoare de ou.

2.    Ouă creative: fierbeți ouăle și ornați-le folosind creioanele cerate, aplicate pe ouăle fierbinţi.

3.    Ouă Grafice: după ce ați vopsit ouăle, puteți folosi carioci pentru a desena forme grafice interesante.

4.    Ouă cu modele: pe ouăle fierte se aplică cu pensula un strat subțire de albuș de ou, apoi se înfășoară ouăle în stratul superior al unui șervețel printat cu model și se lasă se se usuce.

5.    Ouă Photoshopate: scufundați parțial ouăle în vopsea, în mai multe băi de culoare și veți obține un efect interesant din culori.

6.    Ouă online: într-un coșuleț cu paie, puneți 3 ouă nevopsite. Pe fiecare ou scrieți www cu o cariocă.

7.    Ouă cu Mesaj: folosiți tehnica de golire a conţinutului oului, îl vopsiți, iar prin gaura făcută iniţial introduceți un răvaș cu mesajul dorit.

8.    Ouă Facebook: vopsiți oul aplicând cunoscuta tehnica decoupage, folosind un pătrat cu dimensiunea proporțională cu profilul de facebook. În pătratul rămas nevopsit, lipiți imaginea de profil a invitaților la masă.

9.    Ouă Messenger: vopsiți oul în galben și folosiți un marker negru, unul roșu și unul alb, pentru a recrea cele mai populare emoticoane.

10.    Ouă naturale: alegeți să mâncați sănătos și vopsiți ouăle natural, cu mure, suc de sfeclă roșie sau morcov.

11.    Ouă tradiționale: încondeiați ouăle cu ceară, scufundați-le în vopsea, apoi colorați zonele albe inspirându-vă din modele tradiționale, ca niște adevărați artiști.

12.    Ouă unicat: alegeți frunzele și florile preferate, puneți-le pe ou într-un ciorap fin, de mătase, apoi scufundați oul în vopsea. Fiecare ou va avea un model unicat.

13.    Ouă comunicative: puteți da viață banalelor ouă de Paști, folosind tuș colorat, pentru a le face ochișori dulci și gurițe zâmbitoare.

14.    Ouă cu desene tip Marcă Înregistrată: pentru culori CMYK, folosiți o hârtie specială de transfer, dedicată artiștilor, numită hârtie pentru tatuaje.

15.    Ouă care aduc noroc: pictează ouăle în păpuşi Matrioşka viu colorate, așa cum se realizau în trecut, din lemn pictat. Matrioşka aduce prosperitate.

Împreună ne bucurăm de farmecul sărbătorilor în familie , reinventându-ne în fiecare moment, pentru că NU NE IMAGINĂM FĂCÂND ALTCEVA DECÂT EXCEPȚIE. Asta facem de 15 ani și nu ne gândim să ne mulțumim cu mai puțin.

Pornind de la o cunoscută zicală din popor, adevărat grăim că, așa cum a fost vremea în prima zi a anului, tot așa va fi și de Paști. Iar la noi, 2018 a început cu o zi însorită.

Ne imaginăm că împreună facem excepție și că ne bucurăm de un Paști cu lumină binecuvântată!

ARTICOLE RECENTE

Într-un eveniment plin de muzică, zâmbete și culoare, vasluienii au făcut cunoștință pe 25 septembrie 2022, cu noul brand Familia [...]

Daniel Dimitriu - 01.10.2022

Atunci când vrei să demarezi un proces de rebranding este necesar să recunoști nuanțele dintre aceste abordări de rebranding. [...]

Daniel DIMIRIU - 20.06.2022

Extensii de linie, extensii de brand, sub-brand, brand-umbrelă... sunt atât de multe categorisiri, iar companiile se confruntă cu astfel [...]

Larisa Maria Pața - 11.05.2022

+ Toate articolele