TRANSPARENȚA TAXELOR - AVANTAJ ÎN VÂNZĂRILE ONLINE

16.05.2019
Transparența taxelor - avantaj în vânzările online

De cele mai multe ori, cumpărătorii sunt dispuși să accepte o plată a transportului în situațiile în care acesta nu este exagerat și este afișat pe toată perioada sesiunii de cumpărare. Transparență. Revin la această idee :)

Un studiu derulat de către agenția de consultanță AlixPartners a lansat un top care ne arată motivele pentru care coșul de cumpărături online este abandonat. Printre motivele principale se numără și costul transportului, care în unele situații este prea mare.

Dacă nu vrei să renunți la ideea de a percepe costuri pe transport, dar nici nu vrei să-ți pierzi potențialii cumpărători, poți proceda astfel:

  1. Oferă un preț mai scăzut pentru transport, în funcție de valoarea coșului de cumpărături
  2. Oferă discount-uri și promoții pentru anumite produse
  3. Impune un prag minim de cumpărături care asigură un transport gratuit
  4. Informează cumpărătorii cu privire la cât trebuie să mai cumpere pentru a beneficia de transport gratuit
  5. Pune la dispoziție transport gratuit doar pentru câteva produse (ex. în funcție de greutate, popularitate, data expirării etc.) sau în diferite perioade din an (ex. Dragobete, Crăciun, Ziua Copilului etc.)
  6. Oferă transport gratuit consumatorilor fideli

Costul pentru livrarea produselor poate constitui un inconvenient pentru consumatori, dar tot ceea ce trebuie să faci e să oferi soluții la această problemă (pentru că utilizatorii văd în acest cost o problemă). Arată-le că-i înțelegi. Arată-le că ai soluții pentru ei. Cum faci acest lucru? Prin transparență.

Cuvântul “transparență” începe să devină deviza după care se ghidează multe afaceri. Consumatorii sunt mult mai informați și educați, astfel că omiterea adevărului într-o vânzare poate îndepărta potențialii consumatori.

Rezumându-ne doar la costurile transportului, transparența poate fi cu ușurință comunicată, sporind astfel încrederea publicului în afacerea pe care o deții.

Cum transmiți ideea de transparență?

Afișează taxele de livrare de la început, încă din pagina de produs. Dacă prețul transportului nu este fix, sfatul nostru este să nu adaugi eventuale costuri suplimentare doar în pagina de finalizare a comenzii. Cumpărătorii trebuie să fie informați cu privire la costuri la fiecare pagină pe care se află.

O altă opțiune ar fi să justifici prețul transportului: livrarea este mai rapidă, produsul este perisabil/ fragil și are nevoie de mai multă atenție etc.

Desigur, toate aceste informații trebuie să fie însoțite de anumite detaliile legate de livrare: returnare, metode de livrare, firme de curierat, garanții, puncte de ridicare personală, modalități de plată, data aproximativă de livrare, prelucrare date cu caracter personal.

Transportul gratuit este un beneficiu des căutat de către cumpărători, uneori fiind preferat în detrimentul reducerilor de preț pentru produsele din magazinul online.

Pentru a nu părăsi coșul de cumpărături, trebuie comunicat frecvent, cu ajutorul alertelor, faptul că se percep costuri pentru transport. Spre exemplu: “Comandă produse de încă X lei pentru cost de livrare Gratuit!”. Astfel dai dovadă de transparență, arăți grijă pentru coșul clientului și ești acolo pentru a-i oferi soluții.

De asemenea, o comunicare sinceră și soluțiile pentru salvarea costurilor arată publicului grija pe care o ai pentru portofelul lor.

TENDINȚE ÎN E-COMMERCE CARE CONTINUĂ ȘI ÎN 2019

13.03.2019
La cumpărăturile online ne referim acum. Vedem cu ochiul liber cum tehnologia evoluează și ne acaparează viețile. Mai vedem și cum brand-urile sunt foarte receptive acestei schimbări și cum încearcă și reușesc să țină pasul cu nou tip de consumator: cel educat, informat, grăbit.

Mai mult

OMUL FACE BRANDUL. ȘI BRANDUL FACE CE I SE SPUNE.

11.03.2019
Când vor să lanseze un nou produs sau serviciu, advertiserii încep cu această Biblie a fiecărui proiect: brief-ul de agenție. Ei vin cu răspunsuri la întrebări de tipul: care este obiectivul proiectului?, cine este publicul nostru țintă?, ce știm despre el?, ce vrem să transmitem?, ce s-a mai comunicat până acum?, care este nevoia? etc.

Mai mult

CAMPANIE ANIVERSARĂ 10 ANI DE SILVER MALL: O STRATEGIE DE SUCCES, CU REZULTATE IMEDIATE

16.08.2018
Sub umbrela celor 10 ani de activitate, Silver Mall își fixează ca obiectiv implementarea unui campanii aniversare de succes, care să genereze fidelizarea consumatorilor actuali prin experiente plăcute oferite, dar și noi non-consumatori, atrași de avantajele furnizate și beneficiile de neuitat.

Mai mult

COVRITICKET: PETRU TE TRIMITE LA AFTERHILLS

31.05.2018
În orice industrie, pentru a evolua, dezvoltarea continuă este obligatorie, chiar și atunci când ai zeci de ani de experiență și te bucuri de succes. Acest lucru este vizibil de la unul dintre partenerii noștri: Simigeria PETRU.

Mai mult

15 IDEI CREATIVE DE PAȘTI PENTRU MOMENTE DE EXCEPȚIE

03.04.2018
Una dintre cele mai frumoase și importante sărbători ale românilor, Paștele este momentul în care petrecem alături de toți cei dragi clipe de neuitat, oferindu-le zâmbete împachetate cât mai creativ cu putință.

Mai mult

POZIȚIONARE ȘI DIFERENȚIERE LA RAFT CU NOILE AMBALAJE SKIN PACK

23.03.2018
Când un brand important, cum este Vascar, lansează 6 game noi, sub marca Moldova în bucate, iar realizarea unui ambalaj atrăgător, cu o tehnologie inovatoare, e foarte importantă pentru succesul comercial, știi că ambalajul realizat este un instrument puternic de diferențiere la raft, dar și de poziționare.

Mai mult

UN BRAND IMPORTANT DIN INDUSTRIE ARE SUCCES ȘI ÎN MEDIUL ONLINE

04.08.2017
Unul dintre cei mai importanți jucători din industria cărnii, Safir este unul dintre brandurile care se promovează foarte bine și în mediul online.

Mai mult

POZIȚIONARE GRUPUL DE FIRME SAFIR

21.07.2017
Strategia de business online aleasă pentru Grupul de firme Safir are ca rezultat obținerea avantajului competitiv în mediul online, prin poziționare și diferențiere.

Mai mult

SCOR SEO ON-PAGE ÎNTRE 45-100%. CARE ESTE ADEVĂRAT?

26.05.2017
Cum calculezi și interpretezi corect scorul paginii analizate (optimizarea web site)? Află ce indicatorii să urmărești și cum să alegi serviciile de optimizare potrivite afacerii online.

Mai mult

CUM SĂ IEI CELE MAI BUNE DECIZII

05.05.2017
Cele mai bune decizii pentru alegerea soluției eficiente și obiective, cu rezultate măsurabile, se iau pe baza unor analize și cercetări de specialitate sau pe plăcerea propriu-zisă? Alege întotdeauna responsabil cea mai bună soluție pentru afacere.

Mai mult

CREȘTEM AFACERI ONLINE PRIN AUTOMATIZĂRI ȘI FUNCȚIONALITĂȚI WEB UNICE

12.04.2017
Pentru o creștere rapidă a vânzărilor restaurantului Dopo Poco Trattoria, am dezvoltat un nou canal de vânzare online prin serviciul Comandă mâncare cu automatizarea rețetelor și a fluxului comenzilor prin funcționalități web unice

Mai mult

DIFERENȚE ÎNTRE SCORURILE OBȚINUTE DE UN WEB SITE OPTIMIZAT

16.03.2017
Site-ul tău înregistrează scoruri diferite SEO? Află de la specialiștii agenției Artvertising care sunt cele 6 etape importante în procesul SEO și cum să alegi serviciile de optimizare potrivite afacerii tale.

Mai mult

LOCUL I ÎN 5 TOPURI PENTRU CEL MAI PUTERNIC BRAND

27.01.2017
Cotnari a ales agenția Artvertising pentru a atinge obiectivul de a ajunge în anul 2016 cel mai puternic brand românesc la categoria de vinuri, atât în mediul offline, cât și online.

Mai mult

CASA FOLINA – O APLICAȚIE DE SUCCES PENTRU NOUL BRAND FOLINA

05.12.2016
Pare ușor să faci aplicații, dar nu orice concurs este relevant pentru brandul și clienții tăi. O aplicație online trebuie să fie de interes pentru utilizatori, ușor de folosit și atractivă la nivel de beneficii reale.

Mai mult

CE ÎNSEAMNĂ O OPTIMIZARE SEO A UNUI SITE?

14.07.2017
Optimizarea SEO înseamnă a poziționa corect un site în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare (e.g. Google) pentru cuvinte cheie folosite de utilizatori, astfel încât ei să poată găsi ceea ce site-ul tău are de oferit.

Mai mult

FOLINA – UN PERSONAJ DE BRAND PE CARE ÎȚI DOREȘTI SĂ-L CUNOȘTI

07.07.2017
Când vezi un personaj ești tentat să judeci o ilustrație grafică, apreciind cât de reușită sau de expresivă e. De la poveste la ilustrație grafică se află un proces complex de cercetare și identitate. Află cum a fost creat brandul Folina de la specialiștii Artvertising.

Mai mult

O AFACERE ONLINE ESTE CA VITRINA ATRACTIVĂ A UNUI MAGAZIN

23.06.2017
Orice business online de succes are la bază o strategie a cuvintelor cheie potrivite afacerii, care generează trafic organic relevant și rată scăzută de părăsire a site-ului. Află de la specialiștii noștri cum schimbă strategia de business online traiectoria afacerii.

Mai mult

25 ANI PLINI DE VIAȚĂ - O SĂRBĂTOARE DE CAMPANIE

26.09.2016
O campanie aniversară este în sine o provocare, iar presiunea ideilor creative și a materialelor de excepție este și mai mare atunci când publicul tău este obișnuit cu lucruri neconvenționale și atipice. Află totul despre campania Safir – 25 ani plini de viață.

Mai mult

TEHNICI INOVATOARE PENTRU AMBALAJE DE EXCEPȚIE: SPUMANTUL FESTIV, DE LA BUCIUM

20.09.2016
Spumantul Festiv de la Bucium, aflat în topul celor mai apreciate vinuri spumante din categorie, avea nevoie de un nou suflu la nivel de etichetă care să păstreze alura celei deja consacrate, fără a modifica pe cea existentă.

Mai mult

COTNARI – CEL MAI PUTERNIC BRAND ROMÂNESC DE VIN

28.07.2017
Brandul Cotnari face excepție și s-a aflat pe prima poziție în topul celor mai puternice branduri românești de vin anul trecut, conform unui studiu publicat de revista Biz România. Află cum a reușit brandul Cotnari acest lucru.

Mai mult

CÂND CITIM CĂ UNUL DINTRE CLIENȚII ARTVERTISING ESTE PRINTRE CEI MAI BUNI ANTREPRENORI DIN ROMÂNIA

14.12.2015
Anul 2015 a fost un an bun pentru vin, cu multe zile pline de soare și ploi exact atunci când a fost nevoie. Și nu doar pentru vin, ci și pentru noi. Trăgând linie, în 2015, din colaborarea dintre Artvertising și compania Bucium au rezultat numai proiecte de succes.

Mai mult

MAIA MORGENSTERN FACE EXCEPȚIE

04.12.2015
Joi, 3 decembrie, într-o sală de poveste, în Aula Universității Tehnice „Gh. Asachi” Iași, am ascultat-o pe Maia Morgenstern discutând cu naturalețe despre egalitatea de șanse și de gen, dar și despre despre cum a reușit să fie una dintre cele mai de succes artiste ale prezentului.

Mai mult

SPUMANTELE DE LA BUCIUM SUNT ÎMBRĂCATE ÎNTR-UN PACKAGING INEDIT

29.10.2015
Savurate cu răbdare, bucurându-te de fiecare strop, spumantele de la Bucium își dezvăluie efervescența și armonia. Sunt perfecte pentru întâlniri selecte sau aniversare, dineuri oficiale sau mese festive. Artvertising vă invită să încercați spumantele Bucium!

Mai mult

LICORNA - VINUL DĂTĂTOR DE VIAȚĂ

05.10.2015
După ce a stat la învechit atât cât i s-a cuvenit, site-ul vinurilor Licorna, creat de Artvertising, așteaptă ca oamenii să-i treacă pragul și să cunoască îndeaproape povestea Licornei - inorogului care vindecă bolile, curăță răul și dă viață.

Mai mult

BOTE D’AMORE AJUNGE PE TĂRÂMUL SEDUCĂTOR IBIZA

28.08.2015
Creat ca o alternativă românească la variantele internaționale care se găsesc în cluburile din România, pentru ,,serile jucăușe” și ,,clipele de neuitat”, vinul Bote D’Amore a ajuns în locul potrivit, demonstrând, încă o dată, faptul că un gust desăvârșit aduce plăcere, descătușează imaginația și face din fiecare clipă un moment de neuitat.

Mai mult

TEASC - O NOUĂ GAMĂ DE VINURI BUCIUM

16.07.2015
Cele trei vinuri Teasc - Fetească Albă, Busuioacă de Bohotin și Cabernet Sauvignon le-au oferit invitaților evenimentului de lansare plăcerea de a se bucura de gusturi rafinate.

Mai mult

„DELICIOSUL TE ÎNVAŢĂ” – UN SUCCES LA PUTEREA A DOUA

04.11.2014
Aflată la cea de-a doua ediție, campania de responsabilitate socială „Deliciosul te învaţă” a demarat în forţă şi anul acesta în grădiniţele din Iaşi, Vaslui, Bârlad şi Huşi.

Mai mult

FRESCA - O MOŞTENIRE PENTRU URMAŞII URMAŞILOR NOŞTRI

13.06.2014
Artvertising şi Bucium Iaşi au lansat cea mai nouă gamă de vinuri premium dedicată sectorului HoReCa. Denumită sugestiv FRESCA, întregul concept a fost inspirat de pictura „buclucaşă” semnată de Dimitrie Gavrilean, care înfrumuseţează şi în prezent sala de degustare a complexului.

Mai mult

NEMŢEANA – DESCOPERĂ, GUSTĂ ŞI-O IUBEŞTE!

10.06.2014
Odată cu sosirea verii, Artvertising vă face cunoştinţă cu Nemţeana, o blondă naturală care va potoli setea arzătoare în zilele caniculare.

Mai mult

DELICIOSUL DE VASLUI INVITĂ COPIII DIN GRĂDINIŢE SĂ SCRIE O CARTE ÎN CADRUL CAMPANIEI „DELICIOSUL TE ÎNVAŢĂ”.

19.05.2014
Grupul de firme Safir şi agenția de publicitate Artvertising demarează şi anul acesta o nouă ediţie a campaniei de CSR „Deliciosul te învaţă”. Susţine proiectul să devină o poveste de succes!

Mai mult

LA SALA SPORTURILOR IAŞI, VA AVEA LOC A VI-A EDIŢIE A EVENIMENTULUI SUPORTING.

17.04.2014
Artvertising susține Asociaţia Studenţilor din Domeniul Marketingului - ASDMark și vă invită la un meci caritabil de fotbal între studenții Universității „Al. I. Cuza” Iași, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, și profesorii lor.

Mai mult

ARMONII DE PRIMĂVARĂ

03.03.2014
Artvertising aduce atmosfera de primăvară la Iaşi. Duminică, 2 martie, Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare. Corul Naţional de Cameră Madrigal a revenit în oraşul nostru cu spectacolul caritabil „Armonii de primăvară”, o invitaţie la bucurie şi la fapte bune lansată de Fundaţia „Solidaritate şi Speranţă” şi Agenţia Artvertising.

Mai mult

CONCERT CARITABIL SUSŢINUT DE PAULA SELING

14.11.2013
Artvertising vă invită să redescoperiţi bucuria de a dărui! Se apropie sărbătorile de iarnă, prilej ideal de a ne încânta sufletele cu un moment dedicat copilăriei, luminii şi faptelor bune.

Mai mult

DERMOESTHETIQUE – LOCUL UNDE SĂNĂTATEA IA FORMELE FRUMUSEŢII

20.08.2013
Sănătatea ia formele frumuseţii în centrul de estetică Dermoesthetique. Serviciile exclusiviste, personalul calificat şi aparatura de ultimă generaţie creează împreună un ambient profesionist dedicat răsfăţului unei zeiţe.

Mai mult

BOLŢILE DOMNEŞTI – „O REŢETĂ PIERDUTĂ”

26.07.2013
O campanie ispititoare „coaptă” de Artvertising. Unde se întâlnesc răsfăţurile culinare şi istoria? Doar la Restaurant Bolţile Domneşti. Este singurul loc unde reţetele pierdute din perioada interbelică şi boema atmosferă de odinioară se regăsesc într-o armonie perfectă.

Mai mult

COTNARI ”VIN DE'O MAŞINĂ. O CÂȘTIGI CU DOPURI”

30.08.2013
O campanie motorizată de Artvertising. Pentru iubitorii de vin și petrecere, vara 2013 a fost marcată de lansarea campaniei COTNARI ”Vin de'o maşină. O câștigi cu dopuri”.

Mai mult

DELICIOSUL DE VASLUI A PREMIAT MARELE CÂŞTIGĂTOR AL COMPETIŢIEI „DELICIOSUL TE ÎNVAŢĂ”

18.06.2013
Artvertising semnează conceptul proiectului „Deliciosul te învaţă”. Ieri, 17 iunie 2013 a avut loc festivitatea de premiere a Grădiniţei nr. 11, Vaslui, marele câştigător al competiţiei derulate în cadrul proiectului educativ „Deliciosul te învaţă”.

Mai mult

DELICIOSUL DE VASLUI – UN BRAND CARE TE ÎNVAŢĂ ALTFEL

05.04.2013
O campanie de CSR semnată de Artvertising. În luna aprilie a acestui an, grupul de firme Safir şi agenţia de publicitate Artvertising au demarat un proiect educativ menit să promoveze un stil de viață corect pentru copii.

Mai mult

VINUL LUPILOR –VINUL BUN MERGE CU CÂNTECUL POPULAR

02.04.2013
Artvertising semnează eticheta vinului de Cotnari, Vinul Lupilor. La sfârşitul lunii martie 2013, între 29 şi 31 ale lunii, pasionaţii de vinuri au avut ocazia să întâlnească compania COTNARI, în cadrul Târgului de Vinuri GOOD WINE, desfăşurat la Bucureşti, ROMEXPO.

Mai mult

HOTEL UNIREA – EXCELENŢĂ DE 4 STELE

07.03.2013
În industria ospitalităţii ieşene, Hotel Unirea a evoluat continuu ca percepţie înspre segmentul premium prin calitate, diversitatea specifică a serviciilor şi viziune strategică.

Mai mult

NOI POVEŞTI ALE FEMEILOR DE SUCCES - EDIŢIA A DOUA

01.02.2013
Artvertising Iaşi semnează organizarea şi promovarea evenimentului ”Poveşti ale femeilor de succes”. Conferinţa ”Poveşti ale femeilor de succes” a avut loc pe 31 ianuarie 2013 în Aula Magna a Universităţii Petre Andrei (UPA) din Iaşi.

Mai mult

DELICIOSUL DE VASLUI - UN BRAND INTERACTIV

02.05.2012
Sub îndemnul COOLcuriguuu, Deliciosul de Vaslui îşi implică şi fidelizează clienţii prezenţi în social media. Integrată pe pagina de Facebook a brandului, campania se bucură de un feedback pozitiv, după numai trei săptămâni de la lansare.

Mai mult

DOPO POCO – CAMPANIE ANIVERSARĂ

01.11.2012
Artvertising semnează campania ‘Poftă de bucurie’. Campania este realizată pentru Dopo Poco şi marchează un moment aniversar: împlinirea a 5 ani de activitate pe piaţa ieşeană. Conceptul a fost creionat în jurul sentimentului de bucurie pe care îl avem atunci când împărţim ceva gustos cu cei dragi.

Mai mult

NUTRIVA – IMAGINEA UNUI PARTENER DE ÎNCREDERE

16.07.2012
Artvertising semnează identitatea vizuală a companiei Nutriva. Fabrica de nutrețuri combinate – Nutriva – este operată de grupul de firme Safir din județul Vaslui și întregește lanțul integrat de producție al grupului, din care mai fac parte creșterea puilor, abatorizarea și comercializarea.

Mai mult

COMPLEX HOTELIER UNIREA

20.06.2012
Complexul Hotelier Unirea din Iași este situat într-o zonă centrală a orașului, cu rezonanță istorică: Piața Unirii. Ușor de găsit și accesibil în doar câteva minute din orice punct al orațului, complexul se află la doar câțiva pași de stațiile de taxi sau transport public.

Mai mult

RELAXAREA CAPĂTĂ CELE MAI DIVERSE FORME, LA UNIREA SPA

20.06.2012
Pentru a comunica poziționarea pe o piață competitivă, proiectul Unirea SPA avea nevoie de o identitate proaspătă și unitară. Echipa de creație Artvertising a adoptat o linie conceptuală simplă, cu o viziune modernă și elegantă.

Mai mult

CASA DE VINURI COTNARI, UN NUME DE EXCELENȚĂ LA GOODWINE

12.05.2012
Cele mai tinere vinuri de Cotnari au fost prezentate în premieră la Târgul Internațional de Vinuri GoodWine, organizat pe 30 martie-1 aprilie la București. Ediția din acest an a consacrat lansarea unei game de referință, obținută după noi metode de vinificație, o tehnologie modernă și într-o nouă cramă.

Mai mult

BALUL DE SOLIDARITATE CU FUNDAŢIA BETHANY

04.03.2012
Artvertising şi-a dovedit încă o dată sprijinul pentru comunitatea locală prin angajamentul susţinut în promovarea “Balului de la Castel”, un eveniment filantropic organizat de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany la sfârşitul săptămânii trecute.

Mai mult

DESPRE OAMENI MICI, PENTRU OAMENI MARI

14.02.2012
În spiritul unui angajament al generozității, echipa Artvertising a răspuns pozitiv inițiativei de a sprijini proiectul “Colorează un destin!”, având totodată convingerea deplină că în reușita unei acțiuni de fundraising, o contribuție uriașă o are strategia de comunicare abordată.

Mai mult

EUROTECH. CU OAMENI SERIOȘI.

06.10.2011
Noua strategie de comunicare reliefează maturitatea, eficiența, responsabilitatea și experiența acumulate în cei 13 ani de activitate ai Eurotech, unul dintre cei mai importanți jucători locali în comercializarea, service-ul și închirierea sculelor și utilajelor pentru construcție și, totodată, singurul distribuitor Bosch în zona Moldovei.

Mai mult

SPECIALITĂȚI ITALIENE CU DOPO POCO TRATTORIA

28.07.2011
Artvertising a fost alături de Dopo Poco la petrecerea organizată cu ocazia evenimentului de deschidere a primului restaurant sub marca sa de calitate – Dopo Poco Trattoria.

Mai mult

CIBI

22.07.2011
Fără investiții costisitoare, vânzarea de covrigi calzi este o afacere mereu profitabilă și o metodă simplă de a face bani. Eliminarea pierderilor cu materia primă (făină, zahăr, ulei, sare) duc la creșterea profitabilității unei afaceri cu covrigi sau alte produse de panificație.

Mai mult

CADOURILE CULINARE PREFERATE DE COPII, CU DOPO POCO

06.06.2011
Dopo Poco, cel mai cunoscut brand românesc de pizza cu livrare la domiciliu, și-a surprins plăcut clienții din Iași, oferind produsele sale cadou, timp de 10 zile, copiilor aflați în Carrefour Felicia.

Mai mult

NOUA IDENTITATE CU FETEASCĂ ALBĂ

07.04.2011
Agenția Artvertising semnează eticheta unui nou vin lansat de către Cotnari – Feteasca Albă de Cotnari, demisec. Compania Cotnari, cel mai mare producător de vinuri albe din România, a obținut anul acesta 3 medalii de aur la Concursul internațional de Vinuri din capitala Gemaniei - Berlin 2011.

Mai mult

GADGET DULCE SAU PICANT CU DOPO POCO

19.05.2011
Pentru iubitorii de pizza și produse fast-food realizate în condiții de calitate maximă, primăvara 2011 a fost marcată în Iași de campania cu premii savuroase ”Gadget Dulce sau Picant”. 74 de clienți ieșeni au fost premiați cu gadgeturi și vouchere Dopo Poco în decursul celor 3 luni de concurs.

Mai mult

ONLINE CU TOTALGAZ INDUSTRIE

21.05.2011
Dupa 7 luni de research, brainstorming, creație și implementare, pe 20 mai 2011, Artvertising urcă pe net noua platformă de comunicare integrată online a companiei ieșene TOTALGAZ INDUSTRIE, lider național în producția stațiilor de reglare-măsurare și predare.

Mai mult

POVEȘTI ALE FEMEILOR DE SUCCES CU MAIA MORGENSTERN

14.04.2011
”Povești ale femeilor de succes” a avut loc pe 13 aprilie 2011 în Aula Magna a Universității „Petre Andrei” (UPA) din Iași. Actrița Maia Morgenstern și Excelența Sa Tanya van Gool, ambasadoarea Olandei în România, au împărtășit tinerilor și reprezentantelor sexului frumos din sală, propriile viziuni despre succes.

Mai mult

MERIT SĂ VĂD CU HORAȚIU MĂLĂELE

21.05.2011
Vineri, 20 mai 2011, a avut loc la Teatrul Luceafarul din Iași, evenimentul cultural-artistic, organizat în scop caritabil, „…Merit să văd”. Acest eveniment a fost organizat de echipa Focus alcătuită din 18 masteranzi la Marketing și Comunicare în Afaceri - FEAA, în parteneriat cu Asociația Rotaract Iași 2000 și agenția Artvertising.

Mai mult

ARTICOLE RECENTE

Un studiu derulat de către agenția de consultanță AlixPartners a lansat un top care ne arată motivele pentru care coșul de [...]

Larisa Maria Pața - 16.05.2019

La cumpărăturile online ne referim acum. Vedem cu ochiul liber cum tehnologia evoluează și ne acaparează viețile. Mai vedem și cum [...]

Larisa Maria Pața - 13.03.2019

Când vor să lanseze un nou produs sau serviciu, advertiserii încep cu această Biblie a fiecărui proiect: brief-ul de agenție. Ei vin [...]

Larisa Maria Pața - 11.03.2019

+ Toate articolele