Joburi
Creative

Înființată în anul 2003 agenția de publicitate Artvertising deține o experiență și un portofoliu care demonstrează adaptabilitatea echipei creative de-a lungul timpului. Dorim să ne mărim echipa cu noi colegi creativi pe departamentele menționate.

Content Writer limba română (stagiar)

Scrierea de articole pentru site-uri în limba română. Cunoștințe temeinice a metodelor și tehnicilor de scriere. Creare texte pentru Social Media.

Aplică

Reprezentant Vânzări

Postul presupune studii superioare de specialitate și experiență în promovare și strategie.Job full time. Aplică pentru detalii.

Aplică

Graphic Designer (stagiar)

Studenți în an terminal sau proaspăt absolvent

Aplică

Asistent Cercetare Marketing

Efectuezi activități de cercetare, de monitorizare a datelor, de analizare a informațiilor și pregătești rapoarte si planuri pentru a dezvolta modele de analiză. Post pentru studenți și absolvenți de Marketing.

Aplică

Senior Copywriter

Postul se adresează creativilor, cu experiență în copywriting. Aplică pentru detalii.

Aplică

Marketing Manager

Postul presupune studii superioare de specialitate și experiență în departamentul de Marketing și strategie. Funcția este de coordonare și este un job full time. Aplică pentru detalii.

Aplică

Specialist Online

Efectuezi activități de cercetare, introducere și monitorizare a datelor. Realizezi rapoarte și faci recomandări de creștere a performanțelor online. Cunoștințe de Google Analytics, AdWords, SEO.

Aplică

Content Marketing Specialist

Creezi diverse forme de conținut care să genereze rezultate reale. Conținut de marketing, scrierea de articole eficiente pentru afaceri.

Aplică